Probleme cu asigurarea lichidităţilor pentru Colterm

Probleme cu asigurarea lichidităţilor pentru Colterm

1
DISTRIBUIȚI

18 milioane de lei – atât  are Primăria Timişoara datorie către Colterm. Chiar şi după ce în urmă cu zece zile societatea a primit 23 de milioane de lei de la Guvern pentru plata arieratelor, datoriile către stat  se ridică la 27 – 28 de milioane de lei. În acest sens, Nicolae Robu a făcu ieri o deplasare la Ministerul Administraţiei şi Internelor pentru a încerca să obţină o nouă tranşă, în valoare de 10 milioane de lei, pentru a uşura situaţia Colterm.


Pe lângă problemele legate de datorii, Colterm are şi o lipsă de lichidităţi – „trebuie plătit gazul şi în perioada următoare trebuie să fim preocupaţi. Avem o problemă cu asigurarea lichidităţilor în vederea contractării, asigurării şi plăţilor efective către furnizori”, a declarat Robu.  Totuşi, administraţia spune că se va strădui să nu crească preţul gigacaloriei, ba mai mult că tariful pentru întreţinere ar putea scădea în următorii ani cu până la 25 de procente.  Banii de la Bucureşti ar putea veni în următoarele săptămâni.

1 COMENTARIU

  1. Sa nu ne pacalim – este mai mult decat OK daca cheltuielile de intretinere nu vor creste (pentru ca gazul si electricitatea precis se vor tot scumpi!), iar o reducere de 10-25% pare de-a dreptul utopica…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.