Şcoala începe cu sute de posturi neocupate

Şcoala începe cu sute de posturi neocupate

1
DISTRIBUIȚI

121 de posturi de învăţători şi 140 de posturi de educatoare au rămas neocupate în judeţul nostru.  „Întrucât metodologia examenului pentru ocuparea acestor posturi prevede o probă practică, de examinare la clasă, testarea nu se poate face numai după începerea anului şcolar. Am vorbit cu directorii să organizeze săptămâna viitoare de şcoală în aşa fel încât copiii să nu rămână singuri.


Vor aduce alte cadre didactice şi îi vor introduce la clase, până când vom putea organiza concursul”, a anunţat astăzi inspectorul şcolar general pe Timiş Cornel  Petroman.  Totodată, acesta a ţinut să dea asigurări că nu vor fi probleme cu ocuparea acestor posturi, întrucât există suficient personal calificat care aşteaptă să dea examenul , iar situaţia va remediată în cel mult o săptămână după începerea anului şcolar .

1 COMENTARIU

  1. Este o prostie tot sistemul….profesorii nu au loc de munca iar locurile sunt neocupate..acum incepe smenozeala pilelor.
    O lege foarte proasta domina acest sistem….un titular poate sa plece in „concediu” neplatit mai multi ani ,..insa postul ramane ocupat iar cei tineri…asteapta. Cel mai normal ar fi sa se dea examen in fiecare an asa cum a mai fost . Anul acesta s-a dat doar didactica iar profesorul care a luat nota buna pe toceala ,..chiar dc nu stie prea bine cu ce se mananca materia pe care o va preda ….se va prezenta la clasa. Pacat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.