Ministrul de Interne a anunțat când este numită noua conducere a...

Ministrul de Interne a anunțat când este numită noua conducere a Poliției Timiş

5
DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne, Mircea Dușa, a anunțat, astăzi, că valul schimbărilor va ajunge în curând și la Poliția Timiș. Acesta a anunțat că așteaptă analiza finală a IGPR și a anunțat că inspectorul șef interimar, comisarul şef Costin Tătuc, vrea să se întoarcă la București. „Nu putem funcţiona cu o conducere care jumătate de timp se gândeşte la serviciu şi jumătate la cum să plece acasă. Va fi cineva de aici”, a anunţat ministrul. Mircea Duşa, care astăzi a fost la instalarea noului inspector şef de la Poliţia Arad, a anunţat că în Timiş schimbările vor fi făcute săptămâna viitoare.


A refuzat să facă nominalizări pentru că „nu vreau să anunţ o persoană şi a doua zi să aflu din presă ce a făcut. Chiar dacă sunt un ministru politic, vreau ca numirea să fie una pe criterii de profesionalism, indiferent ce propuneri vor veni dinspre prefect sau preşedintele consiliului judeţean”. În urma verificărilor făcute la Poliţia Timiş de Corpul de Control al ministrului de Interne după valul de arestări ale agenţilor de la secţiile rurale, 15 ofiţeri sunt cercetaţi prealabil, printre aceştia aflându-se toţi cei aflaţi pe funcţii de conducere.

5 COMENTARII

  1. @mita: Credeti ca Bolbos era mina in mina cu Popescu? Bolbos, dupa informatiile pe care le am, a fost sustinut de pedelisti(si unii uselisti), dar am inteles ca Popescu nu facea politica.Dupa parerea mea rutieristii sint cei mai putin pregatiti sa detina functii in conducerea politiei.

  2. @mariana. Ai o parere foarte gresita despre acest Popescu. Cum crezi ca nu facea politica daca e instalat in conducerea IPJ-ului de vreo 6-7 ani? Macar sa plece ca nu facea altceva decat sa urle toata ziua. Asta nu stia sa vorbeasca frumos. Dar ce sa-i ceri, ca doar e oltean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.