Poliţia Timiş are un nou şef interimar

Poliţia Timiş are un nou şef interimar

5
DISTRIBUIȚI

Astăzi s-a confirmat oficial ce se ştia pe surse de câteva zile – numele celui care va ocupa interimar funcţia de inspector şef al  Poliţiei Timiş. Printr-un comunicat oficial s-a anunţat, în urmă cu scurt timp, faptul că „ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a participat astăzi, în Timişoara la ceremonia de împuternicire în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş pe comisarul şef de poliţie Muntean Sorin Petru”.


Împuternicirea este valabilă pentru şase luni de zile. Până acum, Sorin Muntean a condus Serviciul de Investigare a Fraudelor. De asemenea, i-a încetat detaşarea fostului inspector şef, comisarul şef Costin Tătuc, care va reveni ca adjunct al Direcţiei Poliţiei Rutiere din IGPR.

5 COMENTARII

  1. oameni buni de la gorj si probabil si din tara voi nu vedeti ca de o bucata de vreme la politia din gorj se intimpla ceva?????, chiiar nu vede nimeni,ce mai vreti ,ce mai vreti, daca se intimpla ce se intimpla acum acum citiva ani lua foc politia acum nimic, faceti bai oameni buni ceva nu vedeti ca ziarele colcaie de articole cu tembelul de caragea nu vedeti ca se intimpla fapte deosebit de grave cu acest nenorocit, ce mai vreti asteptati sa se dreaga si dosarul daca cumva nu s-a dres , dosarul de mult trebuia luat acolo unde trebuie si rezolvat, da rezolvat acum o sa se zica ca totul a fost o scorneala a unora care au ceva cu caragea, nu fratilor, nu fratilor, se intimpla lucrruri extrem extrem de grave si noi ne facem ca nu vedem, de ce???de ce?????,de ce ?????,sa le fie rusine celor care nu se autosesizeaza, de ce cercetarile s-au facut intr-un cerc extrem de restrins, de ce s-a ocupat numai caragea de dosar cind nu erea, de ci nu erea atributia lui, de ce????, nu se poate asa ceva, este clar ca lumina zilei ca in acest dosar s-au intimplat lucruri deosebit de grave si s-au deviat cercetaruile la un moment dat da acesta este adevarul,, si s-au deviat din luna decembrie 2011, indiferent cine este autorul sau autorii trebuia rezolvat iar cei care au lucrat au o mare parte de vina pentru ca daca s-a ajuns cu investigatiile, unde s-a ajuns……….nu mai trebuia sa mai raporteze asazisului sef de colectiv care a fost si este caragea trebuia sa se duca glont la cine trebuie si sa faca dreptate, dar s-au compromis profesional, daca este asa cum se toto aude de ceva timp , are cumva avansarea la exceptional a lui savu cu cazul???????,poate ca da poate ca nu dar ??????????ceva nu este in regula si ar trebui sa raspunda mai multi inclusiv procurorul,dar cine este procuror de caz………….??????,mare atentie ……….domnilor de la bucuresti si de la gorj care il tineti in brate pe caragea dati-i drumul sa-si sparga capul si botul nu este bine, atunci cind au aparut primele date despre incendiu …. caragea trebuia suspendat dar imediat,dosarul trebuia preluat chiar de bucuresti si rupta pisica indoua da asa trebuia facut, de ce nu s-a facut nimic?????????, din nou de ce?????de ce ???????in al doisprezecelea ceas cei in drept au obligatia sa faca dreptateindiferent care este aceasta , indiferent cine este autorul si al cui catel este, si atunci jos palaria anchetatorilo,procurorilor, dar pina atuci rusine,rusine, mai ales desteptului de caragea care a distrus politia din gorj da adistrus-o si a adus in functii de conducere numai javre,lingai, fara studii in special academia de politie ci a incurajat numai impostori, slab profesinal, incadrati direct, fosti subofiteri de-ai lui si uite asa spoiala ,spoiala,spoiala gen caragea si cloaca lui ,asteptam,asteptam dar pina cind?????,adica pina cind vom iesi in strada si nu va mai pleca nimeni pina se va face ceva………….

    Răspunde

  2. felicitari d/lui munteanu cre este un om deosebit cu mult bun simt.merita aceasta functie si sper sa faca performanta. atentie la selectarea adjunctilor care pot sa il ridice sau sa il doboare,
    mult succes pe viitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.