PRESSALERT.ro începe o campanie de informare despre prevederile noului Cod de Procedură...

PRESSALERT.ro începe o campanie de informare despre prevederile noului Cod de Procedură Civilă

2
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro începe o amplă campanie de informare legată de noile prevederi ale noului Cod de Procedură Civilă care va începe să fie aplicat de instanţele din România din luna februarie a anului viitor.


Materialele vor fi realizate cu sprijinul magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara, care vor asigura informaţiile şi lămuririle necesare. Accentul acestei campanii, care se va întinde pe câteva luni, va fi pus pe noutăţile care le aduc noul cod de procedură, urmând ca noutăți să apară în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri. Pentru orice fel de nelămurire sau propuneri de subiecte pe această temă de acestea puteţi trimite un mail la adresa redactia@pressalert.ro.

2 COMENTARII

  1. Poate organizaţi totuşi un seminar pe această temă, cu magistraţi în rolul de profesori; a publica pe acest site materiale pe care magistraţii le-au primit şi ei în cadrul cursurilor de pregătire pe tema NCPP e prea puţin.
    Ce ziceţi, greu, rămânem mai bine la copy-paste -ul propus? Şi dacă nu primiţi materialele la timp puteţi da copy-paste de pe un NCPP comentat că nu se prinde nimeni.
    Cât despre data de 01 februarie 2013 pentru intrarea în vigoare a noului cod aceasta e exact la fel de sigură şi realistă precum era data de 01 octombrie 2012. Prin 25-26 ianuarie 2013 vom citi ştirea care, în esenţă va arăta că „se amâna intrarea în vigoare a NCPP din raţiuni economice… „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.