Soția premierului Ponta s-a alăturat campaniei pentru „Louis Ţurcanu”

Soția premierului Ponta s-a alăturat campaniei pentru „Louis Ţurcanu”

0
DISTRIBUIȚI

Soția premierului Victor Ponta, europarlamentarul Daciana Sârbu, s-a alăturat campaniei „Da. Reuşim pentru un nou spital de copii”. Aceasta a transmis de la Bruxelles un mesaj, care a fost făcut public printr-un comunicat de presă de către Fundaţia Academică Culturală Timişoara. „Sănătatea oricărei ţări se sprijină pe sănătatea copiilor ei. Când îi protejăm pe ei de suferintă, ne protejăm de fapt viitorul şi ne exprimăm umanitatea, în cel mai direct mod cu putinţă. Iniţiative precum aceasta, pornite din suflet şi din dragoste de Timişoara, ne amintesc simplu că o comunitate se întăreşte prin omenia şi solidaritatea membrilor ei. Am speranţa că multe gânduri frumoase şi fapte bune se vor strânge în jurul său, pentru ca împreună să putem alina durerea celor mai mici şi mai vulnerabili dintre timişoreni”, a transmis soţia primului ministru.

Pe site-ul www.dareusim.ro s-au strâns peste 3.000 de semnături de susţinere a scrisorii deschise a viceprimarului Sorin Grindeanu pentru asigurarea finanţării guvernamentale a acestui proiect, iar de astăzi începe strângerea de semnături în stradă.


Trei corturi sunt de astăzi amplasate în Piaţa Libertăţii, Piaţa Aurora şi Piaţa Sinaia. De asemenea, echipele mobile de voluntari vor circula prin oraş pentru a strânge semnături de la timişoreni. Acţiunea de stradă se va derula în paralel cu cea din mediul online. În plus, oricine poate să se alăture ca voluntar pentru strângerea de semnături, îşi poate lista tabelul pentru semnături de pe pagina de Facebook DA. REUSIM şi poate depune tabelele completate la cele trei corturi.

sursa foto: adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.