După ce Guvernul a dat bani pentru datoriile istorice, Robu anunță gratuități...

După ce Guvernul a dat bani pentru datoriile istorice, Robu anunță gratuități fără număr pe RATT

7
DISTRIBUIȚI

Călătorii gratuite cu mijloacele de transport ale RATT pentru elevi, studenţi şi pensionari, de la 1 decembrie – asta a anunţat, astăzi, primarul Nicolae Robu. „Primăria va semna un contract cu RATT prin care regia se angajează să asigure aceste gratuităţi contra unei sume pauşale, care va fi negociată săptămâna viitoare.

Drept urmare, nu se va mai face decont punctual per călători sau decont pentru abonamente lunare, ci pur şi simplu toate aceaste categorii de cetăţeni vor putea circula gratuit trebuind să aibă asupra lor un card securizat care le atestă statulul şi buletinul de identitate pentru a se garanta că acel card este în posesia titularului”, a detaliat Robu.


Deşi se laudă că nu vor mai exista deconturi şi că totul va fi mult mai simplu, primarul nu a putut preciza la cât se va ridica suma lunară de plată, tipărirea cardurilor şi nici exact de unde vor proveni aceşti bani.

Situaţia va fi lămurită săptămâna viitoare, atunci când primăria va negocia cu RATT condiţiile în care se va perfecta această înţelegere. Totuşi Robu a promis că „primăria va achita exact la timp banii datoraţi RATT, pentru că eu nu vreau să las primarului care va veni după mine sertare pline de facturi neînregistrate care să conducă la stare de prefaliment a primăriei”. Anunțul lui Robu de astăyi vine la cîteva zile după ce datoriile istorice ale RATT au fost „stinse” în urma alocării de fonduri guvernamentale în ultimele luni.

7 COMENTARII

 1. NU SE POATE ASA CEVA DOMNULE…GRATUITATILE ASTEA IS PLATITE DIN BANI PUBLICI DEFAPT…SI CAT CREZI CA VOR FI BANI PUBLICI? SE VOR ADUNA DIN NOU DATORII…AIUREA TOTUL

 2. Maine-poimaine vom circula gratuit cu totii…:)
  In ultima instanta, nu este totusi corect ca unii sa plateasca pentru a merge cu mijloacele RATT si sa mai platgeasca si pentru ca sa mearga altii cu aceleasi mijloace…

 3. Licheua de informator Robu, cu pretul poluarii cetatenilor din zona UMT isi face reclama cu o strada „adoptata” de poluator. Aceasta Lichea Comunista MINTE, MINTE…..MINTE

 4. Eu as fi de acord ca numai o anumita categorie de studenti/elevi sa beneficieze de aceste privilegii. Si anume aceea care au rezultate deosebite la invatatura, sau cel putin peste medie. Am fost tentat sa spun ca si cei care primesc bursa sociala, dar… stiu foarte multe cazuri in care persoane cu bursa sociala vin cu masina la scoala/facultate; si in plus nimeni nu opreste pe cineva care primeste bursa sociala sa aibe rezultate buna la invatatura.
  Cat despre pensionari ar trebui sa fie valabila doar pentru pensii sub 1000 lei. Mi-se pare absurd cand baba are 2300 lei si mosu 3000 lei sa faca si gura ca nu merge gratuit.

 5. E o solutie POPULISTA o solutie fara a fi gandita pentru viitor ci doar pentru campanie . Dupa aceea din nou ne indatoram pana peste cap si nu mai ajungem sa inaintam deloc .RATT trebuie sa se descurce singura . Sa fie pus un manager care stie sa faca acest lucrusi sa scoata si profit sa dea de lucru oamenilor si sa ofere servicii civilizate .
  Terminati cu POMENILE electorale care trag economia in jos .

 6. Turbati lichelelor ca Robu e mereu cu 1000 de pasi in fata voastra si lanseaza idee dupa idee pt. care e apreciat tot mai mult de timisoreni. Cica a ajuns la 90 % incredere ceea ce n-a avut inca nimeni. Pai asa e in vest cum spune Robu fraierilor, nu se fac deconturi ci pur si simplu prezinti legitimatia sau cardul care iti da dreptul la gratuitate. Se vede ca Robu e umblat prin lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.