Deputatul Dugulescu i-a trimis felicitare unui alegător mort de opt ani

Deputatul Dugulescu i-a trimis felicitare unui alegător mort de opt ani

18
DISTRIBUIȚI

O felicitare cu urări de sănătate, fericire şi viaţă lungă – asta i-a trimis deputatul Marius Dugulescu unui om decedat de 8 ani de zile. Fiul felicitatului, Rareş Gheorghe, membru TNL Timiş, spune despre scrisoarea primită pe 15 noiembrie că „mie nu mi se pare că este vorba de bune intenţii sau de felicitări. Nu înţeleg de unde are el acces la aceste liste şi date ale locuitorilor din colegiu”.  Tânărul spune că s-a ocupat personal de formalităţile necesare după decesul tatălui său, inclusiv de scoaterea acestuia din listele de la Evidenţa Populaţiei şi că nu înţelege cum se poate ca după atâţia ani tatăl său să fie nu numai viu, dar şi ţintă a campaniei electorale.


Deputatul Marius Dugulescu, trecut de la PDL la PNL şi înapoi la PDL, iar acum candidat PP-DD, nu a putut fi contactat pentru a oferi o poziţie până la ora redactării acestui material.

18 COMENTARII

 1. Este un gest bine intenționat din partea dlui deputat care nu de azi trimite felicitări ci de câțiva ani, foarte urat sa iasă PNL cu astfel de acuzațiile chiar in campania electorala.Nu aveți ce sa zilei rău de dl Dugulescu si îl acuzați ca are bun simt? Sa va fie rusine PNL!

 2. Pe verso e dat un număr de telefon şi o adresă de mail la care suntem rugaţi să sesizăm eventualele erori.
  Am primit şi eu o felicitare de ziua mea (eu sunt bine mersi în viaţă) e aia ştiu.

 3. PAI P*Uxx ASTA DE UNDE SA FIE CONTACTAT,CA SI-A DAT SI EL SEAMA CA-I O LEPRA SI S-A DAT LA „FUND”,CRETINI SUNT CEI CE-L VOTEAZA,UN SOAREC CARE FUGE DIN PARTID IN PARTID,TREBUE TRATAT CA ATARE: CU O FLEGMA-N BOT !!!

 4. NU VOTATI USL !!! ARE CANCERUL PSD SI NE DUCE LA PIERZANIE !!! VOTATI ORICE,PARTIUL ESCHIMOSILOR,PARTIDU’ ZAMBARETILOR,IUBITORILOR DE FLORI,FLOCI,ORICE NUMAI NU VOTATI USL !!!

 5. E o eroare majora! Ar trebui sa se cerceteze inainte sa se trimita astfel de felicitari! Insa trebuie sa ne reamintim ca asa cum Pnl-ului le sunt amintite si sanctionate actiunile mai negative, pe altii de ce i-am priva de critici! Gresesti, platesti!

 6. Dugu cel mic….e baiat ok, a stat citiva ani in US, noroc cu politichia, ca de munca nu e prea iubitor, iar pocaitii….isi vad de ale lor !

 7. E o simpla eroare. Oare PDL-ul vopsit in ARD nu face niciodata greseli? Cat despre lista, faptul ca apare inca acolo ar trebui sa ne convinga ca lista nu provine de la evidenta populatiei, sau din alte surse mai mult sau mai putin oficiale…

 8. il stiu bine pe acest individ rusinos, sunt baptist si eu. gestul cu felicitarea, arata cat de preocupat a fost de gestul sau. un fals, un ipochimen tipic al fariseismului, un trasesit notoriu, un penibil. a tracut prin pntcd, pc, pdl, pnl, apoi iara in pdl, apoi in ppcd. rusine, bisericosule! esti doar o lichelutza ieftina. probabil vei lua voturi de la cei spalati pe creier, mincinosule.

 9. oameni buni, de ce sunteti așa plini de ura si venin? Eu am primit felicitare de la dl Dugulescu si mi-a făcut o mare bucurie, acum in campanie electorala sa gasit baietasul acesta ca-i pasa de tatăl lui si sa loveasca in dl deputat? Dl Dugulescu trimite felicitări de 4 ani, nu e acum prima data când primește acest domnisor felicitare, de ce nu a sunat la cabinetul dlui deputat in primul an sa anunțe ca datele nu mai sunt valabile, așa cum dealtfel si roaga dl deputat sa fie informat cu privire la eventuale erori sau adrese incorecte.Dupa 4 ani exact in campanie electorala s-a trezit acest fecior de la PNL ca este jignit de aceasta felicitare? Eu unul vreau sa-i multumesc dlui Dugulescu si sa i spun ca îl voi vota eu si mulți alții!

 10. da … aceasta greseala neintentionata, mostenita de la fostul partid portocaliu din care a facut parte, este doar o eroare… mda, este evident clar si foarte sigur ca acest candidat va apela la toate mijloacele ilegale pentru a-si atinge scopul

 11. Nu poti face atatea gafe si sa speri sa castigi. Oamenii vad lucrurile astea si sper sa deschida ochii si sa faca alegerile cele mai bune si sa voteze astfel de initiative.

 12. Se mai intampla…Daca nu se verifica aceele liste….asa se reuseste cel mai usor sa lovesti un om unde il doare cel mai tare….urat…Iresponsabilitate, ce mai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.