Ilie Sârbu: „Noi, bănățenii, nu suntem obișnuiți să stăm în genunchi în...

Ilie Sârbu: „Noi, bănățenii, nu suntem obișnuiți să stăm în genunchi în fața altora” (P)

0
DISTRIBUIȚI

Sălile caselor de Cultură din Buziaș și Făget s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru sutele de oameni veniți, joi seara, pentru a participa la lansarea candidaților USL de pe Colegiul IV Senat, senatorul Ilie Sârbu, deputații Dorel Covaci și Sorin Stragea. Cu președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, în calitate de moderator, social-democrații și-au prezentat programul electoral și intențiile de viitor. „La alegerile locale mi-ați acordat votul dumneavoastră, iar pentru asta vă mulțumesc încă o dată. Acum, trebuie să continuăm ceea ce am început în iunie și să dăm acestei zone a Timișului parlamentarii de care are nevoie”, a subliniat Bojin.

În discursul său, senatorul Ilie Sârbu a insistat asupra semnalului dat de români, în legătură cu fosta guvernare: „Oamenii s-au săturat de politica grobiană, de circul permanent, pe care l-a făcut Traian Băsescu, împreună cu PDL. Acești oameni nu au înțeles nimic, iar eu cred că Dumnezeu le-a luat mințile, pentru a-i pedepsi pentru modul în care i-au tratat pe români. Înainte de toate, dincolo de vorbele frumoase spuse de colegi la adresa mea și a deputaților, un singurul lucru este important, că suntem oameni.


Niciodată nu am fost, în toți acești ani, în situația de a intra în campania electorală fiind siguri de victorie. Niciodată nu am avut șansa, ca și până acum, să putem da asigurări că proiectele comunităților dumneavoastră vor fi realizate. Acum avem și vom avea puterea de a dezvolta Timișului, pentru că actuala guvernare a înțeles importanța noastră. Noi, bănățenii, nu suntem obișnuiți să stăm în genunchi în fața altora, nu am stat nici înainte de ’89, nici în perioada guvernării PDL. Am demonstrat asta la alegerile locale din iunie, când prietenul Titu Bojin a câștigat detașat alegerile. Important este ca pe 9 decembrie să veniți la vot, pentru a ne da forța unei reprezentări puternice în Parlamentul României”, a declarat senatorul Sârbu.

Au mai luat cuvântul primarii din Lugoj și Buziaș, Francisc Boldea și Ilaș Alger, precum și cei doi deputați prezenți. În încheierea celor două evenimente, Titu Bojin, liderul PSD Timiș a vorbit și despre Cătălin Tiuch, candidat pe Colegiul VI deputați, care își va prezenta programul electoral în cadrul unor acțiuni similare începând de săptămâna viitoare – „Cătălin Tiuch este tânărul nostru care va întregi echipa de pe Colegiul IV Senat. Are experiența administrativă și politică necesară pentru a ne face cinste în Parlament, alături de Ilie Sârbu, Dorel Covaci și Sorin Stragea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.