Robu vrea să bage-n viteză lucrările de la pasajul Michelangelo

Robu vrea să bage-n viteză lucrările de la pasajul Michelangelo

8
DISTRIBUIȚI

„Săptămâna viitoare se vor deschide ofertele de la licitaţia pentru execuţia pasajului Michelangelo, pentru că acea constestaţie ticăloasă care a fost depusă de o firmă cu zero lei venituri şi cheltuieli în 2011 doar ca să ne încurce nouă demersurile de a schimba oraşul în bine a fost respinsă de Consiliul Naţional al Licitaţiilor, aşa cum era firesc să se întâmple”, a anunţat astăzi edilul şef  Nicolae Robu.

Acesta a precizat că a trimis  înştiinţare către toţi competitorii să fie prezenţi la deschiderea ofertelor pentu ca procesul  să se desfăşoare corect şi cinstit şi pentru ca în final să fie câştigate de firma cu cea mai bună ofertă prin prisma criteriilor constituite. „Imediat ce licitaţia se va încheia, vom semna contractul cu firma şi vom da drumul lucrărilor cât mai grabnic, atunci când condiţiile meteo vor permite.


Va fi o lucrare de prioritate maximă pentru oraş. Voi monitoriza personal îndeaproape derularea ei, astfel încât să avansez în cel mai rapid mod şi pe cale de consecinţă timişorenii să ajungă să beneficieze de această realizare în cât mai scurt timp”, a mai promis Robu. Deocamdată nu se ştie la ce dată vor începe lucrările, dar  Robu spune că „sperăm să avem o iarnă cât mai scurtă şi vom urmări şi prognozele meteo”.

8 COMENTARII

  1. Eu propun sa-l faca repede si daca e aprobat de ceausescu si platit de mongoli. Ne doare-n tenisi de cine si cand. Sa-l faca si va fi al nostru ,nu al lui Hapciuhandru sau Robu.
    Sa faca ceva ca nu se mai poate circula in orasul asta! Parca au inebunit semafoarele, nu sunt sincronizate, iar traficul e un cosmar. E important cat consuma masina in relanti, nu in mers!!!!
    Ave!

  2. da este un proiect lansat pe echipa taranilor, dar daca acesta era licitat de catre ei, cu siguranta castiga o firma incompetenta si in circa alte 2 mandate sau chiar 3 era gata :)) conteaza foarte mult sa fie un lider ce se lupta pt timisoara nu sa se lupte sa isi cumpere strazi in germania… 😉

  3. Pe cand vom avea si un inel de centura sa nu mai vedem tiruri prin oras?
    Deocamdata s-au construit 12 km de centura in 23 de ani, adica 1,5 metri pe zi in medie. E rusinoasa „performanta” pt un oras ca Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.