Nostradamusul liberal Rușanu a anunțat ce se întâmplă în România în următoarele...

Nostradamusul liberal Rușanu a anunțat ce se întâmplă în România în următoarele luni

15
DISTRIBUIȚI

Dan Radu Ruşanu este mai tare ca Nostradamus. Prezent, astăzi, la Timişoara în cadrul unei conferinţe de presă, vicepreşedintele PNL a dat asigurări că „în 20 decembrie se va forma noul guvern cu prim – ministru Victor Ponta. Puteţi să o daţi ca ştire sigură, nu păstrez nicio marjă de eroare. După 10 ianuarie vor intra în comisiile de specialitate bugetul de stat al României pentru 2013, iar în jur de 17 ianuarie bugetul va intra în parlament , ca Ziua Unirii, 24 ianuarie, să prindă România cu un nou buget pentu anul care vine.


După cum aţi observat până acum, nu am făcut niciodată afirmaţii nefondate, nesusţinute sau super optimiste”.

La nivel naţional, imediat după ce USL va câştiga alegerile, noul guvern va renegocia  acordul cu FMI, a dat asigurări Ruşanu. Pe plan local, trendul ultimelor zile continuă, astfel că „pentru Timişoara avem prinsă modernizarea aeroportului  de aici, care să devină al doilea după Henri Coandă. Sunt alocate investiţii foarte mari pentru modernizare şi trafic de pasageri. Va fi mult peste toate celelalte. De asemenea, veţi vedea peste o lună de zile când se va veni cu bugetul de stat vom avea finanţare pentru spitalul de oncologie şi a spitalului de pediatrie de aici. Al doilea oraş ca importanţă în România va deveni Timişoara, peste Cluj, peste Constanţa, peste Iaşi”, a completat Ruşanu. De departe, cea mai interesantă promisiune a senatorului a fost scorul cu care USL va câştiga în Timiş. Cel puţin 60% de procente, după redistribuire sunt date ca sigure de către Ruşanu ,care se încrede în inteligenţa timişorenilor, despre care cred că vor fi mai puţin tentaţi să voteze PP-DD, ca locuitorii din alte zone.

15 COMENTARII

  1. Inainte nu puteam fi importanţi că nu aveam loc de alţii! Timisoara merită tot ce e mai bun! Usl ajută pe această parte. Guvern Full USL ar fi de vis pt Romania.

  2. Hai sa aratam intregii tari ca putem face lucruri bune si de bun augur. Banatu-i fruncea. Asa ca Timisoara merita toate laudele. Un oras superb ce neaparat trebuie mentinut la adevarata lui valoare. Votati USL.

  3. USL o rusine de alianta,un CACAT PANSAT,un anus contra naturii,de cate ori a fost psd-ul la putere a fost haos,iures,balamuc,hotie,JAF la drumul mare,sa nu uitam ce au facut cu justitia in anii ’90,au creat MAFIA in toate structurile statului,sa-mi bag P*Uxx’u usl-ul vostru,muriti jegurilor !!! doua referendumuri pe banii amaratilor,au facut tara de ca*cat in U.E.,N A T O ,ne-au distrus economia si mai apareti ma’ scursurile dracului cu „votati usl” ,JIGODIILOR !!!

  4. Ești tare rusinelule, da’ ai încurcat textele! Astea mergeau acolo la tine HD,AB, SB. Aici sunt mai mulți intelectuali decât proletari. In rest aceeași retorica de mineriada, nu ca așteptăm ceva de valoare de la tine. Disperare exprima fata ta. Zi Archibald, ca te pricepi la necuvantatoare!

  5. USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE ! USL LA PUSCARIE !

  6. asa este de hotii de pana acum nu mai avem nevoie, avem nevoie de o echipa care sa lupte pentru timisora, sa ridice acest oras la nivelul la care trebuia sa fie de mult… multumim domnului primar

  7. sper sa se adevereasca ce a spus domnul Rusanu,Timisoara este un oras foarte frumos si a „stagnat” prea mult timp…e timpul ca cineva sa se implice…am incredere in USL ca isi va da tot intereseul pentru binele orasului….

  8. PDL-ul a facut prapad in Romania,a furat tot ce se putea fura.Intrebarea este ce a facut USL-ul pentru a indrepta lucrurile pentru romanii care traiesc in Romania,din pacate!

  9. Ben Oni este papushika lui Rusanu shi un pokait fara caracter care crede ca toti evanghelicii il vor urma orbeste da uita ca luiDumnezeu nu-i plak astfel de oameni care vor pueere mai mare dekat merita

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.