Pedelistul Ovidiu Ciuhandu împarte pâine electorală. Vezi explicaţia candidatului

Pedelistul Ovidiu Ciuhandu împarte pâine electorală. Vezi explicaţia candidatului

15
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Ovidiu Ciuhandu, care candidează pentru un fotoliu de deputat în colegiul 4 Timişoara, a început să lucreze la cine onvins electoratul. Deja şi-a ridicat pe blocuri mash-urile cu imaginea şi sloganul său, folosindu-se de un artificiu – într-un colţ a trecut mic şi numele firmei sale de panificaţie.


Numai că reclama la pâine a patronului Ciuhandu este identică cu cea a candidatului Ciuhandu. Acum, pedelistul a trecut la următoarea etapă, conform site-ului voceatimisului.ro,  – împărţirea gratuită de pâine alegătorilor din colegiul său. Pungile sunt, desigur, personalizate cu imaginea şi mesajul candidatului – patron. Contactat de PRESSALERT.ro, Ovidiu Ciuhandu a declarat că ” eu dau pâine de mult, nu de acum. Într-adevăr pe ambalaje este reclama prin care promovăm firma. Nu dau pâine gratis, dar facem promoţii săptămânale în magazinele noastre la diverse sortimente de pâine. O să opresc această promovare pe perioada campaniei electorale ca să nu se interpreteze”.

sursa foto: voceatimisului.ro

15 COMENTARII

  1. Exact cum am spus acum cateva luni in urma…..campanie electorala! Sa folosit de fabrica lui de paine ca sa-si faca campanie electorala cu mult inaintea contracandidatilor! Sa-ti fie rusina draga Ovidiule care nici macar nu esti Timisorean,esti din Tg.Mures daca nu ma insel si nu esti nici Ortotox ca noi majoritatea! Daca din greseala castigi un fotoliu, tu o sa-ti ajuti fratii si ai sa-ti vezi propriile tale interese…..Hmmmmm cum unii prostesc lumea!

  2. Pai benerul din intersectie nu l-ati vazut de un an??????
    E campnie de 2ani !!!
    Nu se sesizeaza nimeni ???

    Peste tot e numai Ovidiu !!
    Bravo lui daca are cu ce

  3. Jalnic , premeditata si pusa in lucru de mult timp aceasta promovare ,daca ar fi fost din suflet le ar fi dat fara sa stie nimeni fara nici o poza pe paine

  4. Mai bine si-ar plati datoriile la spatiile inchiriate prin pietele din Timisoara!Chiar nu mai are pic de rusine pocaitul?
    Platiti-va prima data datoriile,si apoi faceti donatii electorale!

  5. azi o paine , maine un mar , poimaine o apa si tot asa pana in 9 decembrie … si din 10 daca o sa castige o sa inceapa sa ne ia … azi 10 lei , maine 100 de lei , poimaine 1000 de lei … !
    astia de la PDL asa stiu sa faca campanie ! hai sa le dam … ca, cred ca asa ne cumpara !
    Consider ca , cetateanul Timisorean ii mult mai destept decat ne cred ei !

  6. Sincer, e pe fata toata treaba! Rectificand: „pe ambalaj este reclama prin care ma promovez”. Jalnic, pana unde duce disperarea dupa putere?!

  7. Pacat ca domnul Ovidiu Ciuhandu nu detine si o macelarie..sa dea la pachet o paine si un carnat ca asa painea goala nu convinge pe nimeni..Mi se pare o jignire pentru biata paine sa fie folosita in scop electoral!!

  8. Ce sa spui cu Ciuhandu asta ? Si-a pus moca prin oras, poate poate l-o placea cineva sau nu inteleg, ca are o moaca de rade singur de el in oglinda. In fine. Cat despre spaga electorala, cine dracu’ mai stie cine si cum voteaza. Fratilor, luatii painea si de votat ioc. Da-l in … mea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.