Revoluția canalizării pe strada Răscoala de la 1907

Revoluția canalizării pe strada Răscoala de la 1907

6
DISTRIBUIȚI

„Ce se întâmplă, e vreun accident de maşină?”, întreabă din poarta casei o bătrână de pe strada Răscoala de la 1907. Peste drum, muncitorii au început să taie asfaltul. Ca să facă revoluţie pe strada care n-a văzut de când e canalizare.


„În sfârşit, reuşim să începem lucrările şi-n zona Freidorf, după ce Aquatim a câştigat acest proiect pe reabilitare printr-un proiect cu finanţare europeană, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Trebuie să-i felicit pe cei de la Aquatim pentru că au câştigat acest proiect de peste 32 milioane de lei”, a declarat, astăzi, viceprimarul Sorin Grindeanu. Acesta a anunţat că muncitorii vor începe lucrările pe primele trei străzi, urmând să se apuce de următoarele doar după ce vor fi finalizate cele începute „pentru ca la iarnă oamenii să nu înoate prin noroaie. Proiectul prevede ca să fie făcute inclusiv branşamentele până la locuinţe, nu numai magistrala”. Termenul de finalizare a celor 7,3 kilometri de canalizare de către compania câştigătoare,  firma spaniolă Construcciones Lujan SA, este de şase luni.

6 COMENTARII

  1. se vede ca e campanie… isi face campanie pe banii locali, frumos, macar de ar termina lucrarile pana e gata campania,fiindca dupa campanie sigur nu se va face nimic…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.