Soluţie pentru a scăpa de câini vagabonzi

Soluţie pentru a scăpa de câini vagabonzi

11
DISTRIBUIȚI

S-a găsit soluţia la problema câinilor vagabonzi – Primăria Municipiului Timişoara va demara săptămâna viitoare o campanie de sterilizare în masă a câinilor fără stăpân din Timişoara, în parteneriat cu  Facultatea de Medicină Veterinară din Timişoara, care se va ocupa gratuit de intervenţiile medicale. În cadrul campaniei vor fi sterilizaţi toţi câinii ridicaţi de pe domeniul public, indiferent dacă rămân în adăpost sau sunt eliberaţi. Animalele  vor primi îngrijire postoperatorie, vor fi vaccinaţe şi înregistraţe într-o bază de date pregătită de primărie.


După sterilizare câinilor li se va aplica un crotal galben pentru a fi mai uşor de identificat. „Suntem dispuşi să facem rectificare de buget pentru a scăpa timişorenii de acest disconfort”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Cât despre cei care adoptă câini fără stăpân, pentru ca mai apoi să îi părăsească, veştile nu sunt deloc unele bune. Asta pentru că primarul promite că va asmuţi poliţia locală pe ei şi că pe lângă faptul că vor avea interzis la adopţii, vor primi şi „amenzi maxime”.  Conform contractului existent, de ridicarea câinilor se va ocupa Danyflor , însă Robu nu exclude parteneriate şi cu alte firme, în cazul în care compania nu va face faţă.

11 COMENTARII

  1. Vreau ca macar din acest punct de vedere Timisoara sa fie ca orasele din Ungaria, Austria, Spania, Marea Britanie – sa nu existe caini de pripas.

  2. „pentru că primarul promite că va asmuţi poliţia locală pe ei….-asta e tare amuzanta …..din prima clipa am inteles un lucru…adica inclusiv pol locali li se vor pune crotalul galben (hahahahahaha!!!!!!!!),sau poate unul de alta culoare pt ca onor primarul sa distinga javrele proprii fata de cele de pripas. :-)))

  3. politiste comunitare a lu efendi Spetaru se dee bucate de carne de oie in care a fost injectat stricnina, personal in gure la tote canele bagaboande, si dupe ce ala morit sa se duce cu dube la ecarisaj, unde se fie angajate domni tziga*ne care se beleste pele, si se se face o fabrica de manusi care se fie fakute din pele de la cane. se pote face menushe fine pt. cocone sa pota merje la opara si tiatru.

  4. SA FIE OMORATI TOTI OAMENII FARA STAPAN!!! si crotal GALBEN sau STEA IN 5 COLTURI, si evreii aveau crotal galben …. SA FIE OMORATI ACUM TOTI OAMENI!!! SA FIE OMORATI, OMORATI, OMORATI!!! Ce simplu este sa ceri sa se omoare fiinte , CAINI, OAMENI… AZI CAINI MAINE OAMENI , DIN NOU ….SAU IN CONTINUARE …

  5. Strazi fara ciini vagabonzi !
    Ciinii vagabonzi sa-i ia in casa lor cine ii iubeste. Iubitorii de maidanezi nu pot sa pretinda ca zeci de mii de persoane sa fie nenorocite de maidanezi. In orice tara civilizata se practica eutanasierea maidanezilor. In Romania se fraiereste lumea cu sterilizarea, se cheltuie o gramada de bani (banii nostri) iar spitalele nu au medicamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.