Cornel Sămărtinean continuă întâlnirile cu oamenii din Colegiul 1 Timișoara (P)

Cornel Sămărtinean continuă întâlnirile cu oamenii din Colegiul 1 Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Cornel Samartinean, candidatul ARD pentru Colegiul I Camera Deputaților continua intalnirile cu alegatorii din acest Colegiu. Oamenii de aici apreciaza intenția candidatului de a face o campanie corectă si onesta. De asemenea, oamenii au raspuns pozitiv la initiativa candidatului Cornel Samartinean de a le cere propuneri pentru platforma electorala cu care acesta va merge sa-i reprezinte in parlament.


“Am ramas fidel intentiei mele de la inceput, aceea de a face o campanie din usa in usa, de a ma intalni si a vorbi cu cat mai multi oameni. Toti cei cu care am discutat au fost nemultumiti de faptul ca pe ei in cartier nu-i cauta niciun politician decat din patru in patru ani in timpul campaniei electorale, ba mai mult, unii nu-i cauta nici atunci! Eu mi-am luat angajamentul in fata lor ca voi organiza periodic intalniri in Colegiul 1 si dupa alegeri, pentru a prelua problemele lor, dar si pentru a le da socoteala cu privire la rezolvarea acestora”, a declarat Cornel Samartinean.

Pana in prezent,  prin intermediul taloanelor distribuite in colegiu, la sediul de campanie al candidatului Cornel Samartinean au venit peste o mie de propuneri, iar alte cateva sute de sugestii au venit prin intermediul internetului. Toate acestea vor fi sortate si vor fi introduse pe lista de prioritati a lui Cornel Samartinean.

Taloanele completate pot fi duse in continuare la sediul de campanie de pe strada Gheorghe Lazar nr. 33. In plus, propunerile oamenilor pot fi trimise si in format electronic la adresa de email propuneri@cornelsamartinean.ro, prin SMS la numarul  0729 991 597, sau prin intermediul sectiunii: „Ce vrei TU sa fac EU pentru Timisoara” de pe site-ul oficial www.cornelsamartinean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.