De ce s-a plâns Robu când a tăiat panglica la o grădiniță...

De ce s-a plâns Robu când a tăiat panglica la o grădiniță renovată

1
DISTRIBUIȚI

Trei prichindei au jucat, astăzi, rolul de asistenţi ai edilului şef, în spectacolul „Tăierea Panglicii la Grădiniţa 11″, renovată de AEM. „Încă de când m-am instalat în funcţia de primar am aflat că sunt mult mai multe lucruri de făcut decât ştiam când am luat decizia de a candida”, s-a plâns Robu după ce a intrat în clădire. Apoi, timp de zece minute Robu a ţinut un discurs  despre eforturile primărei de a reface şi a dota grădiniţe, precum şi despre compania AEM care e una la standarde internaţionale.


Costurile reparaţiilor pentru grădiniţa în care învaţă 280 de prichindei au fost de peste două miliarde de lei vechi şi au inclus refacerea acoperişului,  zugrăvit, reparare exterior, refacere magazie de materiale, în circa o lună de zile. „Eu sper ca după modelul AEM şi alte companii să se apuce de treabă şi să ne anunţe când au terminat lucrările şi să venim să vedem ce au făcut”,a conchis edilul şef.

1 COMENTARIU

  1. Inca mai sunt lei vechi? Credeam ca s-au scos din circulatie. Deci 200.000 de mii. Si cati s-au folosit efectiv pentru lucrari, cati pentru sifoane?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.