Prioritatea ARD este repornirea economiei (P)

Prioritatea ARD este repornirea economiei (P)

0
DISTRIBUIȚI

Creșterea salariului minim la 850 de lei și scăderea cotei unice de la 16% la 12% sunt două măsuri pe care Alianța România Dreaptă le va lua încă din prima zi a anului viitor, iar efectul lor se va resimți în economie, dar și în buzunarele românilor, a declarat co-președintele ARD, Vasile Blaga, într-o întâlnire cu locuitorii orașului Deta.

Potrivit lui Vasile Blaga, ”prioritatea priorităților” pentru ARD este repornirea economiei, asigurarea unui mediu prielnic pentru investiții și crearea de noi locuri de muncă. În context, liderul ARD a criticat lipsa de interes a actualilor guvernanți față de problemele oamenilor.

”Observ că pentru USL sunt mai importante războaiele politice decât situația românilor, traiul lor de zi cu zi. Sunt de o jumătate de an la putere, dar nu au făcut nimic bun pentru țara asta.


Nu sunt în stare să guverneze! Se țin numai de scandaluri și de lucruri mărunte, pentru ca nu cumva să vadă oamenii că prețurile la alimente și la utilități cresc pe zi ce trece! Eu cred că acestea sunt problemele reale ale românilor, locurile de muncă și nivelul de trai”,
a spus Vasile Blaga în cadrul întâlnirii cu cetățenii.

Liderul ARD a menționat că, în aceeași zi, a participat la o întâlnire cu oameni de afaceri din Timiș care s-au arătat dispuși să investească în industria și agricultura județului în condițiile unui climat economic favorabil.

”Mă bucură faptul că propunerea ARD privind scăderea cotei unice a fost foarte bine primită. Este normal, pentru că asta înseamnă mai mulți bani în buzunarul angajatorilor, dar și  în cel al salariaților. O cotă unică mai mică va atrage investitorii, iar numărul angajaților va crește. Faptul că au încredere în soluțiile noastre îmi dă încredere și speranță în viitorul Timișului”, a adăugat Vasile Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.