Dispariţia „Acvariului” până în Ajunul Crăciunului, sub semnul întrebării. Ce spune primarul

Dispariţia „Acvariului” până în Ajunul Crăciunului, sub semnul întrebării. Ce spune primarul

5
DISTRIBUIȚI

Dispariţia „Acvariului” din centrul Timişoarei până în Ajunul Crăciunului, aşa cum se prevede în hotărârea de consili local care acvariu-tm-1prevede schimbul de terenuri care are ca scop dispariţia „monstrului” de sticlă, este sub semnul întrebării, aşa cum a recunoscut, astăzi, chiar primarul Timişoarei Nicolae Robu. „Am făcut ce am putut pentru a impulsiona lucrurile.


O să vedem. Va decide consiliul local ce se va întâmpla dacă nu se va dărâma construcţia supraterană până în 24 decembrie sau poate nu va mai fi cazul. Acvariul va pleca din centrul Timişoarei. Cred că nimeni nu mai are nici un dubiu în acest sens. Lucrurile sunt ireversibile, atâta timp cât s-a semnat autorizaţia de demolare”, a anunţat Robu. Primarul a încercat să găsească şi o scuză pentru întârzieri, explicând că pentru a se demola „Acvariul” este nevoie de autorizaţie şi de la Comisia de monumente, care nu s-a întâlnit până acum.

Dispariţia „Acvariului” a fost unul dintre obiectivele asumate de Nicolae Robu pentru primele şase luni de mandat ca primar al Timişoarei, termen care se împlineşte în 25 decembrie.

5 COMENTARII

  1. Bai tu,jigodie comunista de primar jegos,tu si t’oarasu tau din CS frunza’nbalegar(de la nunta ficei lui),trebe arestati si judecati pt.incalcarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor Timisoarei(libera circulatie pe strazile si domeniul public) si trimisi la racoare la Popa Sapca pe o durata nu mai putin de vreo 25 de ani,numa de a face exeplu din voi,pt.toti ceilalti idrazneti de asa fapte.

  2. DUPA CE LE-A IMPUTIT CREIERU’ PUxxLOR CARE’AU STAMPILAT USL,ACUM INCEPE SI MUxA APASATA SI DE LA GUVERN SI DE LA MAIMUTOIU’ ASTA BEATLES,FETITA CU COAIE,IN PRIMAVARA S-AR PUTEA SA VEDEM ACOLO ACVARIU CU UN ETAJ DOUA MAI INALT ! V-AM PUPAT DE SARBATORI,PE DINTI CU CURU !!! USLAMISTI BORATI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.