Pentru când amână Robu să-l anunţe pe directorul RATT că-l destituie

Pentru când amână Robu să-l anunţe pe directorul RATT că-l destituie

1
DISTRIBUIȚI

Edilul şef  Nicolae Robu este dovada vie că spiritul Crăciunului îmbunează oamenii. După ce săptămâna trecută îi cerea demisia nicolae robu ceas cucdirectorului RATT, Ioan Goia, tunând şi fulerând că nu a fost un manager bun, azi a decis să lase problema în coadă de peşte până după Revelion. Somat public să plece, Goia  recurs la metoda brevetată de şeful ADP, Liviu Barbu – adică l-a ignorat complet pe Robu.

Întrebat, astăzi, cum se simte un primar ignorat de un şef de direcţie, Robu a declarat că „domnul Goia nu a dat niciun semn până acuma.


V-am anunţat săptămâna trecută că fiind nemulţumit de modul în care circulă mijloacele de transport în comun pe de o parte şi pe de altă parte de starea staţiilor mijloacelor de transport în comun i-am cerut demisia pentru că am considerat că nu a fost vorba de un management corespunzător. Sigur că eu nu pot să îl destitui aşa, printr-o sentinţă pe care o exprim datorită unei impresii pe care mi-a format-o asupra managementului pe care îl asigură. Trebuie să urmăm procedurile legale. De aceea, eu nu i-a spus că : v-am destituit”. Totuşi, Robu promite că lucrurile nu vor rămâne aşa. „Există o AGA, un consiliu de administraţie.  Trebuie să se facă  corp de control, să intervină tematic, pentru a vedea dacă aceste nemulţumiri sunt juste”. Întrebat când va avea loc mare acţiune Robu a lămurit că „în curând”.

1 COMENTARIU

  1. Bai tu,jigodie comunista de primar jegos,tu si t’oarasu tau din CS frunza’nbalegar,trebe arestati si judecati pt.incalcarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor Timisoarei(libera circulatie pe strazile si domeniul public) si trimisi la racoare la Popa Sapca pe o durata nu mai putin de vreo 25 de ani,numa de a face exeplu din voi,pt.toti ceilalti idrazneti de asa fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.