Primarul Nicolae Robu, pe urmele lui Băsescu. Vezi de ce

Primarul Nicolae Robu, pe urmele lui Băsescu. Vezi de ce

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu o ia tare pe urmele preşedintelui Traian Băsescu. Prezent, astăzi, în Piaţa Operei la aprinderea iluminatului de sărbători, Robu a rostit un discurs scurt,  din care au lipsit cu desăvârşire înşiruirile înfrăptuirilor de până acum.  Rapid, Robu a coborât în faţa scenei, unde a dat interviuri presei, răcnind peste artiştii de muzică populară, care răsunau din boxe,  după care s-a dus pentru a inaugura Lupoaica iluminată, nu se ştie cu câţi bani, dar doar pe jumătate. La faţa locului a fost prezent şi secretarul primăriei, Ioan Cojocari, care s-a remarcat prin ţinuta „casual” – pantaloni de trening şi adidaşi.

Şi pentru că  nu se cădea să se urce în maşină şi să plece imediat, edilul şef a pornit la pas prin
centru pentru a admira căsuţele şi desigur „Acvariul” pe care încă nu l-a demolat.  Deşi baia de mulţime a fost una relativ liniştită, privirile admirative au ţâşnit din toate părţile.


Nu au fost puţini
cei care şi-au dorit o fotografie, dar apoi s-au sfiit să meargă să facă o poză cu edilul şef.  Pe la jumătatea traseului, un comerciant l-a remarcat pe Robu şi l-a poftit la un pahar de vin.  „Doar un strop să îmi puneţi”, a atenţionat primarul, timid.  Câtiva metri mai încolo, un grup de fete de la Colegiul Bănăţean, în frunte cu diriginta lor, l-au oprit pe Robu să facă o  poză de grup, „să avem o amintire cu dumneavoastră”. După ce câţiva trecători indisciplinaţi au trecut prin faţa aparatului, preţ de două trei minute, traficul s-a blocat, pentru ca poza să iasă cum trebuie.  Bucuros de întâmplare Robu a remarcat cu satisfacţie că parcă „anul acesta sunt mai mulţi cetăţeni ca anul trecut la deschiderea târgului”,  punând minunea desigur pe seama noii conduceri de la primărie şi nu pe seama temperaturii mai ridicate.

2 COMENTARII

  1. Bietu’ edil sef, are unii jurnalisti eva cu el, zau asa…. 🙂
    Inca nu au pus la intrarea in Primarie afis „ACCES LIBER CU EXCEPTIA PRESSALERT”?….

  2. VOM VEDEA NOI DECONTUL ALEGERILOR LOCALE,ALE REFERENDUMURILOR SI A PARLAMENTARELOR 😉 STATI PE APROAPE SA NU PIERDETI HAOSUL ! v-am pupat pe dinti cu sapa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.