S-a semnat certificatul de urbanism pentru demolarea „Acvariului”

S-a semnat certificatul de urbanism pentru demolarea „Acvariului”

9
DISTRIBUIȚI

Moment de mare împlinire  pentru edilul şef Nicolae Robu – după ce a promis şi s-a răzgândit, a încercat, a gândit, s-a chinuit, a negociat, s-a enervat şi a testat toate variantele posibile, edilul şef şi-a realizat visul.  Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la Filarmonica Banatul, Robu a semnat certificatul de urbanism prin care „Acvariul” din centrul oraşului va fi demolat. Tacticos, mai ceva ca un magician, Robu  a răsfoit actele, întrebându-se oare ce să fie, „să vedem dacă e corect”, „oare să fiu de acord”, pentru ca mai apoi să anunţe, tot un zâmbet, că am reuşit să negociem demolarea „Acvariului”.


Odată semnat actul a fost preluat de consilierul Sorin Drăgoi, care a fugit cu el la primărie, nu cumva să dispară.  Şi cu toate că anunţul s-a făcut cu mare tam-tam, întrebat când anume  va avea loc demolarea efectivă, Robu a răspuns că „nu pot să vă spun. Veţi vedea la momentul oportun, va fi o surpriză”.

9 COMENTARII

 1. Asa pot si eu. Sa ii dau la unu 1,5 milioane de euro din banii prostilor ca sa isi mute ala cladirea. Robule, esti un papagal. Si papagal ramai, orice ai face.

 2. bravo, Robu!!!!!……acu afara si cu bogatul de Cojocari,patronul de restaurant din Nisa,cu Bodo,si cu cei care au facut posibil ca toti tiganii de pe loga sa fie urmasii propritariilor evrei si sa intre in posesia caselor……….daca ai facut asta e de ajuns pt. primul mandat!!!!!!!!!!!!!

 3. marius, retardel,nu Robu i-a dat aprobarea de constructie a hidoseniei din centru….asta s-a facut in urma unui contract,si daca te duce putin capul,desi nu cred dupa cum scrii,…..orice contract se stinge cu banii,adica despagubiri!!!!!!…..incearca sa nu-ti mai expui ideile aici pt ca sunt multi retardati care citesc si ii agiti numai!!!!!

 4. Sa fie oare Robu cel pe care-l asteptam….”Robul” lui Dumnezeu?
  Ar trebui atunci sa elimine si Telparkul si sa puna „parcangii” dintre cei asistati sociali….cu veste si ecusoane in piept,pe toate strazile din Timisoara….ar mai castiga si ei un banut pe langa ajutorul social si in plus ar asigura siguranta strazilor si a masinilor….ganditi-va putin la propunerea asta….stiu ce spun!!!

 5. OK, cu bani-fara bani omu’ a promis ca darama acvariul si uite ca o sa-l darame…acuma, eu i-as da putina dreptate si lui Marius, domnia sa primarul, va ramane un papagal daca nu „sapa” dupa vinovatii care au permis ca hidosenia aia sa „creasca” in centrul Timisoarei si sa recupereze banii din averile proprii ale celor vinovati !!!

  Si pentru ca peisajul sa fie complet, pe locul fostului acvariu, as inalta tepele in care i-as infige pe X-ulescu si Y-greculescu….Voi n-aveti chef de putin „sange” ?

  Haideti Dom’ Primar, aratati-ne ca aveti COAIE pana la capat !!!

 6. OK, o promisiune care a fost respectata.
  „Acvariul” nu avea ce cauta acolo – bineinteles.
  Ce s-a intamplat cu amenzile care au fost date unitatilor care functioenaza in „Acvariu”?…
  Alta este insa inrtebarea importanta. Daca proprietarul va fi despagubit cu bani, chiar merita ca Primaria sa se desparta de suma respectiva (care nu poate fi mica!) pentru a scapa de Acvariu? Nu puteau fi utilizati banii respectivi pentru ceva mult mai folositor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.