De pe panourile ADP, primarul Robu îi anunţă pe timișoreni că a...

De pe panourile ADP, primarul Robu îi anunţă pe timișoreni că a venit „anul startării efective”

3
DISTRIBUIȚI

Chiar dacă primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost în concediu la trecerea în noul an, nu a scăpat ocazia de a li se adresa robu panouri 1timişorenilor. Dacă în Piaţa Victoriei, în noaptea de Revelion, a fost trimis viceprimarul Dan Diaconu ca să-i transmită spusele, celorlalţi alegători li s-a adresat de pe panourile ADP.


Zâmbitor, dintr-o fotografie de campanie, Nicolae Robu i-a anunţat pe timişoreni, care au trecut prin zona Pieţii 700, că „2013 va fi, pentru oraşul nostru, anul startării efective a marilor proiecte, menite să-l modernizeze radical”. Au fost reluate toate promisiunile lait motiv din 2012 – subtraversări, pasaje, străzi lărgite, parcări subterane şi, desigur, un 2013 „anul revenirii echipei noastre de fotbal dragi, Poli Timişoara, pe prima scenă fotbalistică a ţării”.  Extrem de grijuliu cu imaginea sa, Robu le-a transmis, indirect, un mesaj şi celor nemulţumiţi de prestaţia sa de până acum, îndemnându-i „la ceas de sărbătoare, înfruntându-ne condiţia, ne stă bine să dăm uitării ce-a fost rău, să ne aducem aminte de lucrurile bune”.

3 COMENTARII

  1. UN PRIETEN!!!!…ATENTIE la ce vb. de banat!! tu sti bine ca noi nu plecam de aici ,voi ati venit aici cu incapatinarile voastre si cu proasta educatie!!sti bine dar nu recunosti public ca sunteti inapoiati,nu pt ca vreti, ci pt ca asa sunteti voi creati!!!SUNTETI OAMENI DE CALITATEA A II-a….asa e impartita lumea ,nu voi ati cerut asta dar recunoasteti si macar taceti din gura pt ca stiti si voi la fel ca toata lumea ca sunteti mai inapoiati………incercati sa va adaptati,imitati pe cei de aici din banat si o sa va simtiti bine ,o sa vedeti ,numai atunci cind dispare INVIDIA caracteristica oamenilor prosti!!….si moldoveni au venit in banat si s-au adaptat repede si bine pt ca sint buni muncitori!!!!…voi sinteti puturosi si prosti,lucru care va caracterizeaza.,…..10% din voi ajung sa fie integrati bine restul au impresia ca nu sunt intelesi!!!…sinteti intelesi dar voua va e greu sa va aliniati,sa numai fiti ingimfati si sa terminati cu invidia!!!!!BANATENI ,ATIOBSERVAT NU AU NIMIC CU VOI ,VA ACCEPTA!!!…voi aveti ceva cu banateni pt ca nu reusiti sa va ridicati la nivelul lor!!!! spun asta in cunostiinta de cauza ,cunosc f f f multi olteni din banat care nu reusesc sa se integreze sau macar sa imite comportamentul onor oameni civilizatii

  2. BRAVO „PUBLIC ENEMY”,SI INCA CEVA,DIN CAUZA PRAZARILOR CARE DAU DIN COATELE ASCUTITE(DE FOAME BINENTELES)SI CARE STAU IN ORICE POZITIE(CHIAR SI IN GENUNCHI)PT.A PRINDE O FUNCTIE DE CONDUCERE SI ASTA DIN CAUZA CA NU LE PLACE MUNCA,AU DE SUFERIT ALTI OAMENI ONESTI SI DE CARACTER,FIINDCA PRAZARII ISI IMPUN PUNCTUL DE VEDERE PRIN FORTA,PRIN ABUZURI SI PRIN POLITICA PUMNULUI IN GURA!!!
    DOMNILOR POLITICIENI!!!,SUSTINETI PT FUNCTIILE DE CONDUCERE IN INSTITUTIILE PUBLICE,OAMENI PREGATITI PROFESIONAL,OAMENI DE CARACTER,RESPONSABILI SI SA NU FIE OLTENI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.