EXCLUSIV Primarul Nicolae Robu și-a numit asistenta personală în consiliul de administraţie...

EXCLUSIV Primarul Nicolae Robu și-a numit asistenta personală în consiliul de administraţie de la Retim UPDATE Ce spune edilul despre titlu

17
DISTRIBUIȚI

Biroul Judeţean al PNL Timiş a discutat, aseară, propunerile pentru consiliile de administraţie ale societăţilor şi regiilor din Sanda Greblasubordinea Primăriei Timişoara. Nicolae Robu a fost cel care a dat tonul, ca şef de filială şi primar, fiind cel care a făcut mai multe propuneri. Printre nominalizări făcute de Robu s-a aflat şi asistenta sa personală de la primărie, Sanda Greblă, aceasta fiind propusă ca să fie numită în consiliul de administraţie de la Retim. A fost o surpriză pentru colegii săi din partid ca şi atunci când proaspătul primar Nicolae Robu a anunţat-o pe Sanda Greblă printre primii săi consilieri personali, anul trecut primarul explicând că „a fost angajata mea la cabinetul senatorial. Este absolventă, din acest an, a Universităţii de Vest specializarea Administraţie publică, cu media 9.50 la licenţă“. Alte propuneri aprobate în şedinţa liberalilor  au fost Claudiu Chira, preşedintele organizaţiei de tineret a PNL Timişoara, în consiliul de administraţie de la Horticultura, Florin Vârteiu la Pieţe, Carmen Popescu la Aquatim, Ilie Stoinel a rămas la SDM, iar Emil Şerpe, unul din oamenii de campanie ai lui Petru Ehegartner, la Colterm.

Întrebat de PRESSALERT.ro cum de a ales-o pe Sanda Greblă pentru consiliul de administraţie de la Retim, deşi nu are pregătire de spaecialitate, primarul Nicolae Robu a declarat că „au fost reguli prn care s-a stabilit că vom numi oameni cu studii superioare în domeniul economic, juridic,  administrativ sau în domeniul strict de specialitate.


Şi mai departe biroul politic teritorial apreciază asupra candidaţilor. Nu a beneficiat de nici un avantaj sau dezavantaj. Mă mir că mă întrebaţi de ea şi nu de alţii. La Retim nici nu au fost atâţia candidaţi”. Ulterior, Robu a revenit şi a ţinut să precizeze că „mi-a scăpat o nunaţă. Nu am propus-o. Nimeni nu a propus-o. Au fost autopropuneri”.

UPDATE Întrebat şi în cadrul conferinţei de presă de la PNL Timiş în legătură cu numirea Sandei Greblă, asistenta sa personală, pentru un post în consiliului de administraţie al Retim, Robu a mai lămurit că „fiecare dintre membri PNL are o listă cu aspiraţii profesionale, un CV al dezvoltării profesionale de-a lungul  duratei cât e membru al partidului, neputând
confirma că Greblă s-a înscris în PNL cu gândul de a ajunge la Retim”. Acesta a explicat, din nou , că Greblă şi-a depus CV-ul  atunci când s-a anunţat postul. „La Retim aici nu a fost o concurenţă extraordinară.  E incorect să pui un titlul că Robu şi-a pus, eu nu am pus pe nimeni, a fost votată. Nu mi se pare normal să se abordeze problemele în acest mod”.

17 COMENTARII

 1. Bine că în sfârşit schimbă şi Robu consiliile de administraţie că 6 luni i-a lăsat tot pe ţărănişti şi pdl-işti să conducă şi-atunci nu-i de mirare că lucrurile nu au mers cum a vrut el că ăştia l-au boicotat.

 2. Ca tanar liberal cred ca asa ar trebui sa faca toti presedintii de partid ca dl. profesor Robu si anume sa promoveye tinerii dupa merit. Si Claudiu si Ilie si Sanda sunt OK, oameni cu studii si care au muncit in partid. Din pacate n-am fost la sedinta si nu stiu daca mai sunt in consilii si alti colegi tineri (nu stiu nici cate locuri au fost) dar stiu ca dl. presedinte Robu ne sprijina intotdeauna.

 3. @Ionel……………..bai 5ugatorule de alup,pai in campanie borati ca pdl-istii si taranistii si-au tras plamuma numai peste ei,pai acelasi lucru face si puroiul asta,un GUNOI infect exact ca si votantii lui ! VREM TRANSPARENTA si numiri apolitice,mortii mamii voastre de libidinosi ordinari !!!GUNOAIELOR ,lucrati in SLUJBA CETATEANULUI ! PUNCT !

 4. E vorba de consilii de adminstratie la societati in care Consiliul Local este actionar unic. Si e normal ca acesti consilieri locali sa aleaga dintre oamenii cunoscuti lor, in care au incredere, oameni numiti politic ce pot fi trasi la raspundere in acelasi mod. Daca vrei altceva ar trebui schimbat tot sistemul…

 5. Nu-l mai laudati atat pe Robu ca suntem toti satui de el.
  Ce tineri a promovat, in afara de Grebla?
  A promovat PRM -isti cu care a venit la putere in rest?!
  Pe cine a ajutat Robu dintr-un judet intreg ?
  A promis meritocratie , poate nu am inteles noi in ce sens, dar nu-i tarziu , ne poate spune Grebla.

 6. Sunt chiar 5 tineri propusi pentru consiliile de administratie:
  Sanda Grebla,presedintele de la tineret Claudiu Chira, Ilie Stoinel, Emil Serpe si Nicu Onet din ce stiu eu.
  Oricum toti sunt membrii vechi, care au muncit mult pentru partid si ma bucur ca nu au fost propusi oameni veniti cu „dedicatie”.

 7. Vedeti ce se intimpla daca nu avem centura ! Nu au curvele unde sa stea. Trebuie sa stea si ele saracele pe undeva si atunci pac cu ele prin parlament, guvern si alte functii platite de altii decit cei care le-o trag, c-asa e in romania, unii f..t, altii platesc! Mai mare dragu.

 8. Bai ala de-ti zici „Liberalul” esti un cretin nenorocit de basist. Pai nu vezi ca in consiliile de administratie sunt 5 tineri adica 50% din total (ai si numele lor: Claudiu Chira, Ilie Stoinel, Emil Serpe, Sanda Grebla si Nicu Onet). Viceprimar al Timisoarei este Dan Diaconu de 32 de ani, vicepresedinte al Consiliului Judetean este Marian Vasile de 31 de ani, viceprimar de Lugoj este Alin Tech de 33 de ani, director Spitalul Judetean este Ciprian Bogdan de 34 de ani, director Spitalul CFR este Iulius Juganaru de 32 de ani, etc. etc. Doar un bou ca tine poate sfida realitatile cu atat nesimtire. Toti acesti tineri sunt oameni scolati nu analfabeti ca voi si oameni care au muncit in partid iar noi in partid ii stim foarte bine si ii apreciem si apreciem politica dusa de dl. presedinte Robu. El promoveaza valoarea, idiotilor!

 9. @vlad……bai mortaciuneo,care mortii ma-tii e problema ta ,ca unii sunt basisti sau nu !!!! pai tu jigodie ai dat mana cu scursurile comuniste,cu toate boarfele penale care au imputit parlamentul,sa te TUF in gat de maimutoi oparit ! „oameni scolati”,mai du-te-n carici de 5UGACI BORAT !

 10. cat ma bucur! sunt convins k a citit de s-a spart la viata ei, k a luat examenele pe bune…in rest cum dracu se nimereste k intotdeauna numai curvele cu muian si aparitie porno sa reuseasca in politica , in administratie, in tv??? dracu…care sunt sansele..si frumoase, si destepte si cu noroc, si cu concurenta mica….o tara de curve si se vad rezultatele…robu tre sa pape si elun sfarc ceva…nazistii vor face curatenie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.