„Leopardele” de la CFR s-au reunit să atace returul

„Leopardele” de la CFR s-au reunit să atace returul

0
DISTRIBUIȚI

Echipa de fotbal feminin de la CFR s-a reunit luni după-amiază la Stadionul de la Gara Mare pentru primul antrenament din DSCF0229 (Medium)2013. CFR-ul are ambiţii mari pentru retur, iar fetele antrenate de Florin Bugar nu doresc să fie o prezenţă pasageră în play-off. Fotbalistele de la CFR mai au de disputat trei etape din sezonul regulat. Campionatul va reîncepe pentru ele în data de 24 februarie, cu meciul de pe teren propriu contra echipei Navobi Alba-Iulia, iar apoi „leopardele” mai au de jucat contra celor de la UTA Arad şi Independenţa Baia Mare, ultimul meci al vişiniilor din faza seriilor.

De asemenea, CFR joacă în sferturile Cupei României în data de 17 aprilie, pe teren propriu, contra Universităţii Alexandria. Conducerea fetelor speră să le poată asigura şi un cantonament de pregătire, iar obiectivul este ca echipa să nu facă simplă figuraţie în Cupă şi play-off.


„Urmează reacomodarea la efort şi o evaluarea a stării de sănătate a fetelor. Începem o nouă etapă de pregătire şi în viaţa clubului în care ne dorim să câştigăm ceva, sper mai mult decât experienţă. Încercăm să accedem până în finala Cupei României. În campionat mai avem trei etape din sezonul regulat pe care sper să le câştigăm şi să ajungem în play-off”, a declarat antrenorul Florin Bugar. În funcţie de buget, lotul va rămâne acelaşi, sau vor mai exista îmbunătăţiri pe două sau trei posturi. Din păcate, problemele cu legitimarea portăriţei din Ruanda continuă, deoarece jucătoarei nu i-au venit actele din ţara natală. „Leopardele” au programat un meci amical contra echipei de juniori de la CFR, dar băieţi. „Sperăm într-un cantonament foarte bun şi într-o pregătire excepţională. Într-un fel e mai bine că facem amicale cu băieţii, dar ne dorim ca ei să nu uite că noi suntem fete, deoarece există şi acel contact fizic, iar dacă ei nu ne menajează, ne putem accidenta”, a declarat jucătoarea Mihaela Molnar. Echipa va afla săptămâna aceasta dacă se va pleca sau nu în cantonament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.