„Panterele” de la BCM Danzio s-au impus fără probleme cu CS Rapid

„Panterele” de la BCM Danzio s-au impus fără probleme cu CS Rapid

0
DISTRIBUIȚI

Baschetbalistele timișorene au câștigat cu 89-62 meciul de astăzi cu CS Rapid de pe teren propriu. Timișorencele au dominat toate BASCHET DANZIO03cele patru sferturi (27-23, 19-12, 29-14, 14-13). Gazdele au condus încă de la începutul partidei, iar apoi rapidistele au prins o perioadă bună de joc, cu cinci trițe. Primul sfert s-a terminat 27-23 pentru Danzio, iar apoi, gazdele au continuat să își mărească avantajul.


La pauză, scorul era 46-35, iar bucureștencele nu au mai revenit în joc nici după revenirea de la vestiare. În următoarele sferturi, diferența a crescut din în ce mai mult, până aproape de scorul final de peste 30 de puncte. „A fost o diferență mare, în acest moment Rapidul nu mai contează în forma actuală a campionatului, ținând cont că Târgu-Secuiesc și Olimpia București s-au retras. Rapidul, alături de Oradea și de Cluj, sunt cele mai slabe echipe din campionat. Nu facem o nuntă că am bătut Rapidul la aproape 30 de puncte. În schimb, am făcut multe greșeli neforțate, ceea ce ne dă de gândit”, a declarat antrenorul Dan Ionescu.

”Eu sunt mulțumit de jocul prestat, mai ales că noi avem numai jucătoare românce. Mai mult de atât nu se poate, plus că nu avem niciun pivot de meserie, iar una dintre marcatoarele noastre a rămas însărcinată. Asta este, măcar a ieșit un meci frumos. Ne-au intrat cele cinci trițe la început, dar, ca de obicei, în jocul nostru, când iese ceva, trebuie să facem să nu meargă”, a declarat antrenorul Rapidului, Dan Militaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.