Polițiștii au dat peste o mie de amenzi în week-end

Polițiștii au dat peste o mie de amenzi în week-end

1
DISTRIBUIȚI

Sute de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, arme explozivi şi politia rutierasubstanţe periculoase au acționat în zilele de weekend pentru a asigura ordinea și siguranța publică în întreg județul Timiș.


Cei peste 900 de polițiști au constatat în cele trei zile 64 de infracțiuni judiciare, economico-financiare, silvice și rutiere. În total au fost date 1222 de amenzi în valoare totală de 209740 de lei și au fost confiscate bunuri în valoare 1550 de lei. S-au ales cu amendă cei care au fost găsiți că nu respectă legea legat de ordinea și linștea publică, domeniul silvic, paza obiectivelor, a bunurilor, a valorilor si protecţia persoanelor. Tot odată au fost ridicate 68 de permise de la șoferii teribiliști care au încălcat regulile de circulație și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare. Polițiștii anunță că astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada care urmează.

 

1 COMENTARIU

  1. Dar despre faptu ca vineri nu au mai avut chef sa stea in strada si puneau fiola la trecatori nu zic nimic? mai vin si umflatii de la rutiera cu replica „hai sa ne intelegem ” sau dau amenzi si au „mari performante” la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.