Senatorul Ardelean a descoperit ce problemă majoră are statul român

Senatorul Ardelean a descoperit ce problemă majoră are statul român

8
DISTRIBUIȚI

Senatorul PNL Ben – Oni Ardelean a dat, astăzi, asigurări că bugetul naţional pe anul 2013 nu va fi unul mai mare. „Este o perioadă extrem ben oni ardelean 20de dificilă. Să nu credeţi că noul buget va fi unul nou şi total diferit faţă de ceea ce a fost înainte. Nu poti să laşi în 2013 să moară anumite fabrici şi instituţii economice  şi să bagi în şomaj zeci de mii de oameni.


Probabil că din 2014, 2015 discutăm despre altceva, creşterea economică prognozată de către agenţiile de rating este încurajatoare”, a detaliat liberalul . Şi, chiar dacă nu vom avea mai mulţi bani, senatorul dă asigurări că în perioada următoare vor avea loc multe schimbări, care ar trebui să fie motiv de bucurie pentru români. Una ar fi modificarea Constituţiei,  proces în urma căruia multe din probleme ar fi rezolvate. În trend cu orientarea USL-istă, Adrdelean a explicat că o modificare absolut necesară ar fi ca „preşedintele să nu mai aibă atribuţii în sfera justiţiei  şi să nu mai dea presei clasă, pentru că nu este normal. Trebuie să aibă locul lui în stat fără să aibă atribuţii pe alte paliere care nu îi revin. Nu este normal să ne calcăm pe picioare, iar asta este o problemă majoră pe care statul român o are”.

8 COMENTARII

  1. asta a fost BENONI ARDELEAN si si-a transformat numele ca sa para vmai american,inseamna ca e rusine cu numele tatalui sau!!!…..BEN-ONI,ia auzi ce idiotenie ,si mai dorea smecherul sa ajunga si in PARLA-MENT,…

  2. nea benoni asta (face kkn pantalonii)
    no fi cumva dupe mufa araboi?
    sau poate mai rau…janes?!
    cine a ajuns sa ne conduca. vai de mama noastra.

  3. Eu nu prea inteleg pentru ce va deranjeaza numele acestui om. Ma intreb ce era daca se numea Tigaret, sau Cocos, Placinta, Frunza, sau si mai rau Haineala? Fratilor trezitiva! Coborati din copaci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.