Primarul Robu contestă raportul Curţii de Conturi care vorbeşte de finanţarea ilegală...

Primarul Robu contestă raportul Curţii de Conturi care vorbeşte de finanţarea ilegală a echipei Poli a lui Marian Iancu

4
DISTRIBUIȚI

nicolae_robu_AP

Edilul şef Nicolae Robu ţine partea fostei administraţii în controversatul subiect al finanţării Poli Timişoara de la bugetul local. Noul viceprimar al Timişoarei, Traian Stoia, a declarat recent : „Curtea de Conturi spune, cu subiect si predicat, ca banii pentru Poli s-au dat ilegal”.


Conform raportului, Primăria Timişoara a dat ilegal echipei lui Marian Iancu 27,1 milioane lei, în perioada 2008 – 2011, banii fiind acordaţi unei societăţi comerciale şi decontaţi, de multe ori, îîntr-un mod dubios. Întrebat ce părere are despre opinia exprimată de Stoia, Robu a lămurit că „nu cred că fosta administraţie a procedat ilegal atunci când a finanţat echipa de fotbal condusă de Marian Iancu. Evident, cred că s-a greşit în multe privințe, dar nu şi în cea a finanţării”. Nu mai departe de 7 decembrie, Marian Iancu a donat echipei autorităţilor locale, ACS Poli, culorile, palmaresul şi numele de Poli Timişoara.

Foto: Adrian Pîclișan

4 COMENTARII

 1. Bravo Robu! Fair-play ca întotdeauna. Mă și mir cum poți fi așa când Ciuhandu te-a atacat pe tine de mai multe ori și chiar azi în Opinia Timișoarei.

 2. Totusi, cei de la Curtea de Conturi nu sunt nici prosti, nici tampiti. Camnd trag concluzii, ei fac referire la articole de lege, HGR, OG, OUG. Cine idoar debiteaza pareri de kibitz …

 3. Motivul pentru care nea Robita spune ca aceasta finantare ar fi fost legala este altul. El se vrea acoperit impotriva acuzatiei de INSTIGARE la EXCROCHERIE in varianta ce li se va retine celor instigati de ei sa plateasca.
  Ceea ce nu este cunoscut :in vechea Poli locotenentii lui Robu erau platiti cu sume barosane de catre Iancu ca sa nu comenteze ceva.
  Amintiti-va de acea consiliera PNL nominalizata de Stoia ca i s-a plans ca este silita sa voteze favorabil pentru finantarea Poli si nu vrea sa savarseasca ilegalitati.
  Ceea ce face Robu acum cu ASC este o noua excrocherie. Oamenii din campania electorala a lui Robu isi primesc tainul din bani publici
  Aceasi Marie dar cu alta palarie!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.