ACS Poli învinge pe Buducnost Podgorica în ultima zi de cantonament

ACS Poli învinge pe Buducnost Podgorica în ultima zi de cantonament

0
DISTRIBUIȚI

06

Alb-negrii încheie stagiul din Antalya cu patru victorii și trei egaluri. Joi, Acs Poli a învins cu 1-0 pe Buducnost Podgorica, liderul actual al campionatului Muntenegrului. Singurul gol al meciului a fost marcat de golgheterul echipe din campionat, Nicu Boldea, în minutul 20. Vali Velcea a trimis pe teren la început o formație cu o singură schimbare față de cea clasică din tur,  formată din Coca – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic, Goge, Poparadu, Trandu, Bălace, Boldea și Dina.


Pe parcurs, au mai intrat toți ceilalți jucători din echipă. Mâine, fotbaliștii pleacă din Antalya, iar luni vor face primul antrenament la Timișoara.

Cei de la ACS Poli vor mai juca șase meciuri de pregătire până la reluarea campionatului. Timișorenii vor juca împotriva a trei formații cu trei echipe românești de liga a II-a, respectiv a III-a, dar și cu trei formații din Serbia. Iată programul:

13 februarie: Vulturii Lugoj (liga a III-a, seria 4)- ACS Poli (ora 15,00)

16 februarie: ACS Poli – Luceafărul Oradea (liga a II-a, seria de vest) (ora 12,00) – teren II stadionul ”Dan Păltinișanu” și ACS Poli – Banat Zrenjanin (ora 15,30) – teren Știința (baza I)

20 februarie: FK Smederevo (Serbia, liga I, locul 13) – ACS Poli (ora 15,00)

23 februarie: Radnicki Nova Pazova (Serbia, liga a II-a) – ACS Poli (ora 15,00)

27 februarie: Indjija (Serbia liga a II-a) – ACS Poli (ora 15,00)

2 martie: ACS Poli – FC Botoșani (liga a II-a, seria de est) (ora 12,00)

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.