Ce osanale a ridicat absolventul şi medaliatul cu plachetă de aur Traian...

Ce osanale a ridicat absolventul şi medaliatul cu plachetă de aur Traian Igaş Universităţii Vasile Goldiş

5
DISTRIBUIȚI

uvvg

În vara anului 2011, în plină “domnie” PDL, reprezentanții Asociației Absolvenților din UVVG ALUMNI, din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș,  au decis să îmbine aburii de pită cu o celebrare a absolventului cu care se mândresc cel mai mult – Traian Igaș, pe atunci ministru al Internelor. Știrea a fost “cap de ziar” al publicației universității,  “Alumni UVVG”. Astfel, aflăm de aici că “prof.univ. dr. Aurel Ardelean, rector al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, le-a acordat ministrului Administraţiei şi Internelor de atunci Traian Igaş şi deputatului Iustin Cionca, care sunt absolvenţi ai UVVG, Placheta de Aur Jubiliară „Vasile Goldiş”, în semn de apreciere faţă de activitatea depusă în Parlamentul României şi promovarea învăţământului universitar particular”. Decernarea plachetelor s-a făcut în cadrul Praznicului de Pită Nouă de la Pecica.  În aceeași publicație este redat și un interviu cu Igaș, intitulat „Este o mândrie să fiu absolvent al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad”.

“Eu am urmat studiile Facultăţii de Ştiinţe Juridice sub îndrumarea unor cadre universitare deosebite. Prin prisma acestei experienţe pot susţine că Universitatea “Vasile Goldiş” dispune de o comunitate academică deschisă spre înnoire, spre tinerii arădeni şi nu numai, care vor să îşi croiască un drum în viaţă având bazele unei educaţii de calitate.


Vorbim totuşi de o instituţie de învăţământ superior cu o istorie de mai mult de două decenii, care contribuie la dezvoltarea şi modernizarea învăţământului, ştiinţei şi culturii pe plan local, naţional, european şi internaţional, care tratează învăţământul ca pe o responsabilitate publică”, declara ministrul, în cadrul interviului. Igaș are numai cuvinte bune despre Ardelean, precum și despre profesorii care l-au îndrumat în anii de studenție.

“În perioada în care am urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” am cunoscut şi învăţat de la o serie de cadre universitare într-adevăr pregătite, profesori dedicaţi pe deplin actului educaţional. Cunoştinţele dobândite pe parcursul anilor de facultate mi-au fost de un real ajutor în traiectul meu profesional, aici includ funcţia de consilier local, consilier judeţean, cea de deputat şi senator, şi, acum, în calitate de ministru al Administraţiei şi Internelor, unde pregătirea mea juridică a reprezentat o componentă importantă a recomandării pentru acest portofoliu. Le mulţumesc pe această cale încă o dată tuturor profesorilor şi domnului rector Aurel Ardelean pentru sprijinul acordat şi le urez un viitor academic cât mai înfloritor, iar studenţilor, eforturi soldate cu cât mai multe rezultate de excelenţă”. Interviul se încheie apoteotic cu un “Baftă și succes în viață”, urate generațiilor care vin din urmă.

Foto: capital.ro

interviu_igas

5 COMENTARII

  1. Puteai sa nu pui fotografia retardului???? Vrei sa facem cu nervii???
    Asta e un bou, un agramat,un produs portocaliu, un fraier imbracat bine si expus de alti fraieri, o marioneta si un retardat!!!! A dus functia de ministru la minimul istoric! Daca intr-o tara asta ajungea ministru, atunci tara aia trebuia sa fie …Romania! De ce naiba avem parte doar de papagali de ultima speta? Imi cer scuze papagalilor (papagalii sunt pasari care fac parte din familia Psittacidae).
    Igas, noi ca tine vrem sa fim!!!!OK, nu acum, dar cand o sa crestem mari, se poate????
    Ave chicken!

  2. eh !atat poate si universitatea asta …Nici unul nu e mai breaz!unul mare intelept pe la spiru haret,altul mai „greu” pe la u. de vest Timisoara…difera pretul ca in rest ….praf sunt toti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.