Mono Jacks aduc un suflu proaspăt la Timișoara

Mono Jacks aduc un suflu proaspăt la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

themonojacks1

Timișorenii care apreciază muzica rock sunt așteptați mâine, 14 februarie, de la ora 22.00, la clubul Taine la un concert susţinut de The Mono Jacks, inclus în turneul naţional Rusty Heart Tour 2013.


Încărcaţi cu multă energie pozitivă, indusă de mirosul primăverii care bate la uşă, membrii formaţiei au dezvăluit că, pe lângă piesele deja consacrate “Come Back Girl”, “Maria”, “Woman”, “Push The Pedal” și “Gândurile”, pregătesc fanilor câteva suprize. “Ne dorim ca acest turneu să fie unul care să ne încarce cu multă speranţă, optimism şi inspiraţie, exact acum, cu câteva săptămâni înaintea intrării în studio, unde vom începe înregistrările pentru următorul nostru album. Da, un nou album… dar restul detaliilor, la momentul oportun!”, este mesajul transmis de The Mono Jacks pe site-ul oficial al trupei.

Trupa The Mono Jacks s-a format în 2008 şi are ca influenţe nume ca Interpol, Editors sau White Lies. De-a lungul anilor, formaţia a urcat pe scena unor festivaluri ca Exit (Serbia), Sziget (Ungaria), Eurosonic Noorderslag (Olanda) sau B’estfest (România) şi a deschis, printre altele, concertul celor de la The Cranberries. Trupa este formată din Doru Trascău (voce, chitară), Florin Vasile (chitară), Alex Tomescu (bass) şi  Dorian Cazacu (tobe). Biletele pentru concertul trupei la Timişoara costă 10 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.