Paul Codrea se antrenează în liga a cincea, cu ASU Poli. Ce...

Paul Codrea se antrenează în liga a cincea, cu ASU Poli. Ce șanse sunt să ajungă la „echipa suporterilor”

0
DISTRIBUIȚI

paul-codrea

Fotbalistul născut la Timișoara a venit de ieri după-amiază la antrenamentele celor de la ASU Poli. Paul Codrea este liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Rapidul în urma problemelor financiare grave cu care se confruntă clubul alb-vișiniu, iar suporterii echipei din liga a V-a speră ca mijlocașul să se alăture proiectului lor.

ASU Poli și-a propus să promoveze în liga a IV-a în această vară. Echipa suporterilor este acum pe locul doi în seria a III-a, la 5 puncte în urma celor de la Progresul Racovița, dar cei reuniți în jurul echipei sunt optimiști că anul viitor vor evolua într-un eșalon superior. În iarna aceasta, ASU s-a întărit tocmai pentru a nu rata promovarea, dar venirea lui Paul Codrea ar fi de departe cea mai tare ”lovitură” de imagine de până acum.


Deocamdată, fotbalistul nu a dat un răspuns clar dacă va juca în liga a V-a din retur. Codrea urmează să se decidă în câteva zile. Practic, mijlocașul mai așteaptă să vadă dacă nu primește o ofertă din țară sau din străinătate, în campionatele în care perioada de transferuri mai este deschisă. Deocamdată, Codrea a primit o ofertă din Israel, dar la 31 de ani, jucătorul nu dorește să plece atât de departe de familie, mai ales că are o fetiță născută anul trecut.

În vară, numele lui Paul Codrea a fost vehiculat și la ACS Poli, alături de Cosmin Contra. Cei doi au declarat că nimeni de la club nu le-a făcut vreo ofertă concrentă, ci că autoritățile au lansat doar propuneri prin presă. Oricum, în condițiile în care Vali Velcea este antrenor principal la ACS Poli, e greu de crezut că Paul Codrea ar fi acceptat să lucreze cu tehnicianul lui ACS Poli. De câțiva ani, între cei doi există un conflict ce a ajuns în instanță, deoarece Codrea l-a acuzat pe Velcea că l-a înselat când i-a vândut un teren în județul Timiș. În vară, cei de la ASU au sperat să îl coopeteze pe Codrea în conducerea echipei, nu în lot, dar ideea a picat între timp. Suporterii lui ASU Poli vor avea ocazi să îl vadă pe Codrea la lucru mâine, de la ora 18.00, la Baza 2, în amicalul cu CS Ghiroda.

Foto: antidotul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.