Timișoreanul Flavius Biea și-a făcut knockout adversarul după doar un minut la...

Timișoreanul Flavius Biea și-a făcut knockout adversarul după doar un minut la debutul în boxul profesionist

4
DISTRIBUIȚI

flavius-biea

Flavius Biea a debutat cum nu se poate mai bine în boxul profesionist. Timișoreanul l-a făcut knockout pe bulgarul Pavel Petkov după doar un minut de luptă în cadrul Galei desfășurate la Galați în această seară. Boxerul pregătit de antrenorul bănățean Gheorghe Biea, unchiul sportivului, a câștigat după 60 de secunde meciul de la categoria mijlocie contra bulgarului de 19 ani.


Biea, de 22 de ani, și-a folosit croșeul de dreapta, Petkov a ridicat brațele, iar timișoreanul i-a administrat o lovitură la ficat în urma căreia adversarul nu s-a mai putut ridica de la podea. Flavius Biea este cunoscut publicului timișorean din Galele din Liga Europei Centrale și Cupa Revoluției desfășurate în orașul de pe Bega. Boxerul a trecut la profesioniști și de patru luni se pregătea la Londra pentru evenimentul de la Galați. Visul lui Flavius Biea este să fie legitimat la un club în Germania, iar această victorie va conta foarte mult în viitorul imediat al bănățeanului.

Foto: opiniatimisoarei.ro

4 COMENTARII

  1. nu a fost antrenat de unchiul sau gheorghe biea;)se antreneaza de mai bine de 3 luni in colchester(u.k),foarte trist cand nu sunteti bine informati si scrieti niste articole…..

  2. Draga roxana si rus, el se antreneaza in Anglia, ce`i drept..dar inainte de gala a venit acasa, si a fost antrenat de unchiul sau..mai mult, acolo in Anglia, unde se antreneaza el, e vorba de un club unde nici macar nu sunt antrenori asa cum trebuie…chiar si azi, ca suntem in 26, daca mergi la sala, aia de la cfr, ai sa vezi ca se antreneaza cu unchiul sau…

  3. Sunt destul de bine informata din moment ce stai 24H din 24 alaturi de o persoana astfel incat sa stiu unde e antrenat si de cine…si da inainte cu 2 saptamani de meciul de la galati s-a antrenat la cfr alaturi de Ghe.Biea,in rest s-a antrenat singur in anglia….asa ca e foarte simplu sa vorbesc in cunostinte de cauza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.