Weekend cu Box Office, Mihai Popoviciu, Blazzaj, Delia şi Ruby

Weekend cu Box Office, Mihai Popoviciu, Blazzaj, Delia şi Ruby

0
DISTRIBUIȚI

 

pressalertweekend

JOI. Amatorii de cover-uri au parte astăzi de un concert la Adry’s Pub de la ora 21 cu trupa timişoreană Kraft. Cei care preferă blues-ul au parte de un nou episod cu Blues Doctors şi prietenii lor la Cucaracha Pub, iar la Jazzissimo Lounge amatorii de jazz se pot delecta cu Concert In the key of Jazz cu M.A.Jr. Jazz Quartet (10 lei). Alte două concerte de cover-uri au loc la Life!Pub cu Box Office şi la The Note Pub cu Chris Iacob, iar la  P Howard de la ora 21 e concert BASM cu FJ Mikuta(clape), Dan Mitrofan(chitara), Anghel Mailat(bass) şi Tavi Scurtu (tobe). La Scârţ Loc Lejer, de la ora 20.00, e o nouă ediţie Paperjam 13 (10 lei) iar la  Arad, în clubul Flex are loc un concert al formaţiei maghiare Akela (17 lei). Pentru amatorii de pictură, joi seara de la ora 19.00, la Caffe D Arc are loc vernisajul expoziţiei Reflexia imaginarului, de Marian Ciuma.

VINERI. Cei care preferă beat-uri electronice sunt așteptați să se distreze cu Eli Krust din Belarus în Arqa, iar la Zambara după ora 1, mixează Mihai Popovicu, Jay Bliss şi Adrianho (biletul costă 10 lei până la ora 2 şi 20 lei după).


La Cafe de Paris, de la ora 21.30, are loc un recital de pian cu Cosmin Mihalache, la Daos, de la ora 21.00, cântă Blazzaj şi maghiarii de la Honeybeast,(20 lei). Pentru amatorii de cover-uri, la Eve Fashion Lounge, de la ora 22.00, e concert cu Box Office, iar la Fratelli, de la ora 23.30, începe o petrecere „The Londoners – Special guest DJ Sylvain Armand“. La Setup Venue, de la ora 22.00, are loc un eveniment în care Chimie are prelansare de album, iar DJ Limun îşi lansează albumul de debut. Pentru amatorii de jazz, de la ora 21.30, e concert Aquarium Trio în Jazz Office. Nici amatorii de pop nu au de ce să fie trişti, căci în Le Sinema e petrecere cu invitata specială Delia.

SÂMBĂTĂ. La Setup Venue vine Gojira, la Arqa mixează Hubble (Germania), iar la Caffe D Arc e o nouă ediţie a TM Pressure cu Leizaboy, Pristvi, Newgotti şi Rawcutz. Pentru amatorii de pop la Heaven Studio cântă Ruby, iar cei care preferă cover-urile au parte de un concert cu Fely and The Band, plus special guest Silviu Paşca la Snake Coffe & Lounge (20 lei).  La Jazz Office de la ora 21.30 e concert Nu Jazz – Blackout Project, iar la Van Graph Kfé, de la ora 21.00, mixează Bread & Butter.  La Arad, la clubul Rennaisance e concert Ami, iar la clubul Flex mixează Eli Krust (Belarus). Tot sâmbătă, începând cu ora 11.00, se va desfăşura pe Semenic competiţia de schi de tură de tip vertical race „Semenic Vertical Race” , iar seara, la Ponton Casa Baraj (Văliug), de la ora 23.00 , e party cu Vali Florea şi Anastasia Sandu. La Deva la Fisher’s Pub e concert Chimie şi lansarea albumului DJ Limun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.