BC Timișoara pune în vânzare biletele pentru Final Four-ul Cupei României

BC Timișoara pune în vânzare biletele pentru Final Four-ul Cupei României

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA02_resize

Iubitorii baschetului își pot achiziționa de marți biletele pentru Turneul Final Four al Cupei României la baschet masculin, ce se va desfășura la Sala ”Constantin Jude” în perioada 6-7 aprilie. Clubul organizator va scoate în vânzare atât biletele valabile pentru o zi, cât și bilete pentru toate meciurile din ambele zile.

Clubul a decis să pună în vânzare doar pachete de bilete pentru toate cele patru meciuri, deoarece estimează că se vor epuiza.


În funcție de loc, pachetele costă 35 de lei pentru rândurile 5-13 și 25 de lei pentru rândurile 14-23. Primele patru rânduri sunt rezervate fanilor timișoreni care dețin abonamente valabile tot sezonul, inclusiv pentru Final Four. Tichetele vor putea fi cumpărate de la sediul clubului de la Casa Tineretului, etajul 1, de la Sala ”Constantin Jude” când BC Timișoara va mai juca acasă până la turneu, precum și de o la tonetă ce va fi amplasată în centru, lângă McDonald’s. Reprezentanții clubului vor amplasa din nou scaune și pe parchet, în spatele panourilor, pentru a mări capacitatea sălii. La turneul final s-au calificat BC Timișoara, Gaz Metan Mediaș, U Mobitelco Cluj și CSU Ploiești. În prima zi se vor disputa ambele semifinale, BC Timișoara-Gaz Metan Mediaș, respectiv U Mobitelco Cluj-CSU Ploiești. În data de 7 aprilie se vor juca cele două finale. BC Timișoara a câștigat dreptul de organizare a Final Four-ului în urma unei licitații la care a mai participat echipa din Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.