Liderul clanului „Diamant”, scandal la intrarea la audierile de la DIICOT UPDATE...

Liderul clanului „Diamant”, scandal la intrarea la audierile de la DIICOT UPDATE 2 Decizia năucitoare a Tribunalului Timiş

9
DISTRIBUIȚI

novacovici trifu diamant

Novacovici Trifu, zis „Diamant”, liderul clanului ţigănesc anchetat pentru trafic de persoane, a ajuns, astăzi, cu scandal în faţa procurorului DIICOT. Acesta împreună cu alţi membrii ai grupării sunt acuzaţi că au racolat zeci de persoane cărora le-au promis locuri de muncă în Germania.În realitate, acolo erau puşi să muncească în condiţii precare, iar dacă nu-şi îndeplineau planul la împărţit fluturaşi prin care se făcea reclamă la intermedierile de maşini ale grupării erau bătuţi de „Diamant”. Victimele erau ţinute într-o permanentă teroare psihică. Vila din Timişoara în care locuia Novacovici Trifu a fost pusă sub sechestru săptămâna trecută de procurori.

Când a venit, astăzi, la audieri, Novacovici a început să răcnească „n-am făcut nimica. Cum se poate aşa ceva? Să-mi lase hârtii Poliţia-n poartă? Sunt nevinovat.


Să mă bată Dumnezeu dacă am făcut ceva. De 26 de ani în Germania şi n-am avut cazier. Nici acolo, nici în România. Am luat oameni săraci şi le-am dat să muncească”. Însoţit de cei doi avocaţi ai săi, Diamant a intrat la audieri în sediul DIICOT.

UPDATE 1 După mai multe ore de audieri, Novacovici „Diamant” a fost reţinut pentru trafic de minori, trafic de persoane şi constituire de grup infracţional organizat, fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş. Liderul grupării a fost condamnat în 2012 la doi ani de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis a unui autoturism.

UPDATE 2 Tribunalul Timiş a decis, în urma audierilor, ca Novacovici să fie cercetat în stare de libertate. Decizia a fost luată de judecătorul Ioan Popescu, acelaşi care a decis că trebuie lăsat în libertate şi un alt membru al grupării, Ionel Crăciun.

9 COMENTARII

  1. Din cite cunoastem avocatul tiganului este fostul presedinte al Tribunalului Timis si apoi sef de sectie penala la Curtea de Apel Timisoara. Acest judecator de orientare taranista facea in urma cu citiva ani pe Cerberul si dadea pedepse maxime pentru cite un furt de gaini. Acum, acelasi Dinca se milogeste la tigani sa-i dea si lui ceva bani pentru un angajament ca nu-i ajunge pensia amarata de magistrat.
    Omul integru, cu principii morale sanatoase si atunci cind este magistrat le respecta dar si apoi la pensie sta fruntea sus cu atit mai mult cu cit primeste o pensie frumoasa. Dinca nicodata nu a fost integru intotdeauna s-a dat fie cu cel tare pentru functie fie cu cel avut pentru bani.
    Huo Tigane ! (A recunoscut singur ca-i tigan)

  2. Judecatorul Ioan Popescu,un „expert” in litigii de munca,prin anii 2012 impartea dreptatea prin civil,angajatul era la sfarsitul procesului-VICTIMA sigura!!!Fara cuvinte „maestre” !!!

  3. Pt Slim
    Impartirea de fluturasi nu e intractiune DAR exploatarea cetateanului este infractiune si se pedepseste. Partile vatamate erau exploatate,in sensul ca erau obligate sa munceasca fara a fi platite,erau amenintate si poate,cine stie,lipsite de libertate.Pentru aceste fapte s-au depus plangeri la DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.