“Urșii” de la Timba țintesc a opta victorie a sezonului, la Miercurea...

“Urșii” de la Timba țintesc a opta victorie a sezonului, la Miercurea Ciuc

0
DISTRIBUIȚI

timba sibiu09_resize

Baschetbaliștii timișoreni de la Timba vor să obțină mâine a treia victorie consecutivă în deplasarea de la Miercurea Ciuc după succesele cu Dinamo și Sibiu. Victoria este importantă pentru timișoreni deoarece le-ar consolida clar poziția a 13-a în clasament, dar și pentru că în etapa următoare Timba va juca derby-ul local cu BC Timișoara.

Galben-negrii se gândesc deja la play-off, dar și la jocurile de culise ce se mai pot face în ultimele patru etape. De aceea, baschetbaliștii timișorerni vor să se bazeze doar pe propriile meciuri, nu să stea în așteptarea rezultatelor contracandidatelor. Pentru ca ”urșii” să fie siguri de locul 13 încă de pe acum, e nevoie să bată în Secuime. Antrenorul Bogdan Murărescu știe că nu va fi ușor pentru că e un meci în deplasare, dar și ciucanii reprezintă o echipă incomodă, deși au câștigat puține partide în acest sezon. ”Venim cu un moral bun și sper să reușim un joc bun, să ne întoarcem cu o victorie care este necesară în economia locului pe care îl vom ocupa la finalul sezonului.


În mare parte suntem siguri de locul 13, dar se mai pot întâmpla multe lucruri. Dacă lucrurile ar fi normale, am putea să și pierdem și tot să terminăm pe 13, dar nu mă gândesc la acest lucru, mai ales că după acest meci urmează altul foarte important și sper să mai legăm două victorii până la final. Adversarul e incomod, mai ales în meciurile pe care le joacă acasă, chiar dacă bilanțul victoriilor nu le este favorabil. La ei a revenit Sasa Avalic, cel mai bun jucător al lor și acum sunt în efectiv complet. Și nouă ne-au pus probleme în tur, iar meciul e cu miză pentru ambele echipe. Se poate întâmpla orice”, a declarat Bogdan Murărescu despre meciul de mâine.

În tur, Timba a câștigat la Timișoara cu 79-70 după o partidă echilibrată. Echipa din Miercurea Ciuc se zbate de câteva sezoane la limita retrogradării. Anul acesta au doar trei victorii, cu Dinamo, Giurgiu și Farul Constanța. Cei de la Timba vin cu un moral bun, dar jucătorii sunt concentrați și spun că ultimele rezultate bune nu îi fac să neglijeze adversarul din Harghita. ”Ne-am antrenat bine toată săptămână, nu putem neglija acest adversar, e o echipă foarte bună. Dacă vom juca bine la fel ca în ultimele meciuri, cu siguranță vom câștiga. Acest meci e mai important decât multe altele, pentru că și ei sunt în aceeași situație cu noi. Va fi greu, dar cu o apărare agresivă și un joc colectiv nu cred că vom avea probleme. Atmosfera e bună la echipă, dar rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Rickey Huckaby, cel mai bun marcator din meciul cu Sibiu. Partida se va juca joi, de la ora 18.00. Arbitrii vor fi Andrada Monika Csender, Sorin Drugău și Cosmin Prișcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.