Weekend cu mărţişoare, reggae, fete la pupitru, salsa şi baladele celor de...

Weekend cu mărţişoare, reggae, fete la pupitru, salsa şi baladele celor de la Direcţia 5

0
DISTRIBUIȚI

partypressalert(1)

Vineri,  1 martie. Amatorii de muzici electronice sunt așteptați la party-uri cu Piticu (Zambara), DJ Limun şi DJ Newgotti (Daos), elveţianul DJ Jsebk (Fratelli) şi Tania (Play). La clubul Arqa sub genericul Chiks on Decks mixează Sushi, Roxxete (Cluj), Bia & Mc Tina (anonimtm), iar pentru amatorii de cover-uri cei de la The Weekend Band concertează în Bunker. Sub genericul Music for love, la Jazz Office are loc un concert cu Alina Giurgiu şi Ionuţ Dorobanţu, iar la San Marzano Gold are loc concertul de lansare a proiectului Gianina & Vintage Light Flavour.


La Arad, la clubul Nerv are loc un concert cu Blood and Pain (10 lei). Cei care preferă salsa, sunt aşteptaţi la party-ul inclus în Salsa Addicted Festival, la Restaurantul Universitar Politehnica, de la ora 21.30.

Sâmbătă,  2 martie. Amatorii de rock sunt invitați la Daos, unde concertează  Contradicition (Germania), Negative Core Project şi Dark Fusion (15 lei). Cei care preferă jazz-ul au parte de un concert cu Sebastian Spanache, Victor Miclăuş şi Radu Pieloiu la Jazz Office, iar după workshop-urile din timpul zilei, la ceas de seară (21.30), are loc un nou party inclus în Salsa Addicted Festival, în incinta Restaurantului Universitar Politehnica. Nici amatorii de muzică electronică n-au de ce să se plângă, căci la Setup Venue, sub genericul We Run Drumandbass, are loc o petrecere cu Mighty Boogie, Kolapsys şi  Tactical Savages (DumBo + Delision). În aceeaşi seară, la Arad, la Moskeea este programată o petrecere specială cu Ray Okpara (20 lei), iar la Ponton Casa Baraj (Văliug) se desfăşoară Friendsbook Anniversary alături de Dj Claus (Obsession Cluj).

Duminică, 3 martie. Îndrăgostiţii de Direcţia 5 au parte de un concert cu idolii lor la Sala Capitol, de la ora 19.00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.