Membrii PP-DD, specialiști în „opoziția de catifea”, se iau de Adrian Orza:...

Membrii PP-DD, specialiști în „opoziția de catifea”, se iau de Adrian Orza: “Nu caută decât chichițe, să se răzbune”

4
DISTRIBUIȚI

orza paros

Săptămâna trecută PP-DD Timiş reinventa conceptul de opoziţie, prin prezentarea ideii de conviețuire când cu unii, când cu alții, iar Adrian Diaconu, șeful fiormațiunii spunea că „este singura noastră şansă să devenim vocali având argumente nu doar de dragul de a face gălăgie. A fost o perioadă de dezamăgire după alegeri, dar trebuie să ne luăm rolul în serios, doar aşa suntem siguri că vom deveni credibili. (…) Noi deocamdată nu am acceptat niciun fel de compromis, nu avem niciun fel de funcţii  sau avantaje, decocamdată nimic. Nici nu vreau să facem opoziţie de dragul opoziţiei. Doar pentru că suntem aşezaţi unii lângă alţii nu trebuie neaparat să avem un mariaj cu PDL-ul. Pentru locul unde suntem acuma, nu trebuie să căutăm vinovaţii mai departe. Opoziţia şi puterea sunt relative.


La nivelul mare suntem în opoziţie, dar la nivelul unei primării care are primar PDL suntem la putere, dar suntem aliaţi cu USL. De principiu, ne asumăm rolul de opoziţie, opoziţie constructivă. Veţi putea vedea cum au votat parlamentarii noştri şi veţi vedea că sunt cazuri concrete şi de bun-simţ atunci când au votat alături de USL şi unde” .

Astăzi, cei de la PP-DD făcut un gest inedit. Comentând asupra proiectelor votate  în şedinţa Consiliului Local Timișoara de marţi,  consilierul local Mircea Purceld a ţinut să laude cu ardoare proiectul edilului-şef Nicolae Robu, noul sistem de parcare Timpark pe care l-a descris ca fiind echilibrat, care aduce un sistem modern în folosul timişorenilor. Deşi proiectul a fost contestat vehement de PDL şi PNŢCD, opoziţia locală, Purceld spune că cei de la PP-DD au votat cu toate insistenţele opoziţiei locale “de a le ţine trena”. „Nu putem să le ţinem trena, suntem acolo să decidem de capul nostru ce e mai bine pentru timişoreni. Nu vom fi niciodată Gică contra, aşa cum este echipa domnului Orza care nu caută decât chichiţe ca să se răzbune pe actualul executiv şi să le pună beţe în roate”.

4 COMENTARII

  1. Ce potzi cere de la un militzian traseist tupeist precum acest Diaconu? El ar trebui sa si vada de propriul dosar, care este inca pe la procuratura, in care e acuzat de complicitate cu infractorii, atunci cand inca individul se imbraca in hainele statului. Cite masini nu au fost introduse in tara pe filiera din care facea parte si „dragutzul” de Adi? Sa fim seriosi, tipul e un mare bluf politic, la fel ca si „partidul” din care face momentan parte. Gaseste-o ba garceo pa Elodia, lasa-l pe Orza in pace!

  2. Cum adica ppddistii nu au nici un fel de avantaje? USL le/a dat functii, au presedinti de comisii in CLT si CJT, plus ca fiul lui Purceld e unul din directorii de la drumuri si autostrazi!
    Mancati kkt toti politicienii!

  3. si cum ati dorii sa voteze PP DD tot timpul contra ? scursurile din PNT tot timpul sunt contra , votezi cum e mai bine pt cetateni si nu daca esti in opozitie votezi doar contra

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.