Campionii de la RCM Timișoara joacă pe stadionul de cinci stele de...

Campionii de la RCM Timișoara joacă pe stadionul de cinci stele de la Cluj

0
DISTRIBUIȚI

rcm -dinamo10_resize

RCM Timișoara are un nou meci accesibil sâmbătă, contra Universității Cluj. După ce timișorenii au jucat meciurile de pe teren propriu pe stadioanele învechite din Ronaț și CFR, de data aceasta, galben-albaștrii au ocazia să joace pe un stadion de cinci stele, Cluj Arena.

Timișoara vine după două meciuri pe care le-a câștigat cu punct bonus, contra bucureștenilor de la CSM și Dinamo.


Meciul cu Universitatea Cluj se înscrie în categoria celor în care bănățenii pornesc drept favoriți clari. Chester Williams este în continuare plecat cu Dan Dinu în zona Pacificului, dar rugbyștii de la RCM au dovedit în partida cu Dinamo că se descurcă bine și cu secundul Danie de Villiers, mai ales că meciurile cu Dinamo și Cluj sunt destul de disproporționate valoric în favoarea Timișoarei. ”E greu să joci trei meicuri în zece zile, deci principala noastră preocupare este să îi menținem pe băieți proaspeți din punct de vedere mental”, a declarat secundul de Villiers.

”Studenții” de la Cluj au câștigat un singur meci în acest campionat, contra celor de la CSM București, cu punct bonus ofensiv. Sub Feleac joacă și fostul jucător al RCM-ului Daniel Iftode, ajuns titular pentru ardeleni. După acest meci, timișorenii au noroc să nu joace în săptămâna Paștelui, deoarece este etapa în care RCM-ul stă. Meciul cu Clujul se va juca de la ora 14.00 și va fi transmis pe site-ul www.rugbytv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.