”Leopardele” de la CFR, în fața primului meci important din play-off

”Leopardele” de la CFR, în fața primului meci important din play-off

0
DISTRIBUIȚI

cfr fete_152

Echipa de fotbal feminin de la CFR Timișoara joacă duminică al doilea meci din play-off pe terenul celor de la Blue Angel Brașov. Față de confruntarea precedentă, când fetele au câștigat cu echipa din Brazi, de data asta ”leopardele” vor avea o întâlnire mai grea.

Echipa din Brașov s-a califcat în play-off, din Seria de Est, de pe locul doi, la egalitate cu echipa din Târgu-Mureș, la 27 de puncte. După prima victorie din play-off a ”leopardelor” cu 2-1 la Brazi, antrenorul Florin Bugar este conștient că urmează o partidă mai dificilă sub Tâmpa. ”E prima deplasare adevărată la o echipă bună, Brașovul. Noi avem încredere că vom câștiga și la Brașov, e un contact mai dur cu fotbalul feminin. Până acum am văzut doar o parte, cred eu cea mai importantă, echipa din Cluj.


Ne așteaptă o deplasare destul de lungă și avem și o serie de indisponibilități, dar sper ca până la ora meciului să o recuperăm măcar pe Andreea Cojocaru. În poartă vom face din nou o improvizație, cu Claudia Buză, care mi-ar conveni să joace mai mult în teren, pentru că e o jucătoare foarte bună de construcție și finalizare”, a declarat antrenorul Florin Bugar. Echipa de la Gara Mare nu va putea conta pe o portăriță de meserie deoarece Elena Pasăre, venită în iarnă, se recuperează după operație, iar pentru rwandeza Francine încă nu au reușit să obțină permisul de ședere de la tribunal. Pe lista indisponibilităților se află şi Sorina Munteanu, cu mâna în ghips, Melisa Șodinca, accidentată și Larisa Sîrbovan, cu probleme la coloană.

Echipa din Brașov a legitimat o jucătoare de la UTA. În primul meci din play-off, Brașovul a pierdut cu campioana en-titre, Olimpai Cluj, și cu siguranță va vrea puncte din meciul cu timișorencele. Florin Bugar a glumit puțin despre unele adversare din campionatul de fotbal feminin. ”La Brazi am avut mari îndoieli că sunt toate fete, dar de data aceasta, cred că vom cere un control medical, să fim asigurați. Din fericire pentru noi avem cea mai frumoasă echipă de fotbal feminin, important e să și câștigăm ceva, nu numai impresie artistică”, a declarat tehnicianul ”leopardelor”. Meciul de la Brașov se va disputa duminică de la ora 11.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.