Operațiunea „Autobuzul” în Piaţa de Gros din Timişoara UPDATE 1 Ce s-a...

Operațiunea „Autobuzul” în Piaţa de Gros din Timişoara UPDATE 1 Ce s-a confiscat

4
DISTRIBUIȚI

razie piata de gros 1

Cu autobuzul s-au dus, astăzi, poliţiştii să-i verifice pe precupeţii din Piaţa de Gros din Timişoara, care au fost, în marea lor majoritate, surprinşi de apariţia uniformelor.


„Parcă am fi traficanţi de droguri, aşa de mulţi au venit”, comenta o vânzătoare de ceapă verde la sac când a văzut cum „curg” agenţii din maşini. Când au luat la verificat standurile deschise, poliţiştii au început să găsească marfă fără acte – cartofi, portocale sau pătrunjel. „Ia pomană pentru Ponta, ia pomană pentru Ponta”, a început să strige unul dintre comercianţi. Supărarea era mare pentru că „ne alungă clienţii. Nu-i lasă să intre acum şi cine mai vine să ia ceva când vede atâta Poliţie? Toată ziua peste noi”. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 49.500 de lei, fiind indisponibilizate 9200 kg de legume şi fructe.

4 COMENTARII

  1. Foarte bine fac politisti ! Luati si pielea de pe noi ! Pe factura vindeti cu 2 lei si incasati la negru 10 ! Am ajuns sa facem rate la banca sa mancam si noi !

  2. Cand o sa priceapa toti „comercianti ” ca trebuie sa aiba acte sau facturi sau de unde au achizitionat marfa ? Simplu dovada provenientei marfii!

  3. Asta se numeste normalitate! Felicitari organelor de control! M-am saturat sa platesc taxe de unul singur (scuze celorlalti care platesc) in timp ce altii imi rad in nas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.