Rugbyștii timișoreni și-au arătat „mușchii” de campioni în meciul cu CSM București

Rugbyștii timișoreni și-au arătat „mușchii” de campioni în meciul cu CSM București

0
DISTRIBUIȚI

rcm faru17_resize

RCM Timişoara şi-a confirmat statutul de campioană pe terenul celor de la CSM Bucureşti, pe care i-a învins cu 65-10. Galben-albaştrii sunt la prima victorie din sezon cu punct bonus după ce au marcat  nouă eseuri, patru fiind reuşite de neo-zeelandezul Stephen Shennan, şi ajung la cota 13 în clasamentul SuperLigii.

Timişoara a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă marcată de Conache în minutul 11.


Scorul s-a egalat la un sfert de oră, după o reuşită similară a lui Onofrei de la CSM Bucureşti. Recitalul eseurilor a început în minutul 28, după ce Kinikinilau a culcat balonul în terenul de ţintă al gazdelor, iar după transformarea lui Conache bănăţenii conduceau cu 10-3. Până la pauză Timişoara a mai bifat două eseuri prin Shennan şi acelaşi Kinikinilau pentru 22-3 în favoarea RCM-ului.

Scorul a continuat să ia proporţii în repriza a doua. Vasile Rus şi Shennan şi transformările lui Gabriel Conache au dus scorul la 36-3. Pentru bănăţeni a urmat o nouă lovitură de pedeapsă transformată, pentru ca CSM Bucureşti să reuşească singurul lor eseu cu zece minute înainte de final prin Marc. Tabela nu s-a oprit însă la 39-10. Shennan a marcat un nou eseu, transformat de Johnny Sola, a urmat o reuşită a lui Mc Grath, apoi alte două eseuri ale lui Popârlan şi acelaşi Stephen Shennan. Timişorenii se întorc victorioşi de la Bucureşti şi aşteaptă meciul de miercuri cu Dinamo de la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.