Timiș Rally începe la Lugoj. Când se va desfășura proba specială de...

Timiș Rally începe la Lugoj. Când se va desfășura proba specială de pe Podul Traian

0
DISTRIBUIȚI

mihai leu

Județul Timiș va găzdui în acest an, pentru a doua oară consecutiv, a doua etapă din Campionatul Național de Raliuri organizat de Federația Română de automobilism. Spre deosebire de anul trecut, proble vor începe vineri la Lugoj, pentru ca ultima probă să fie cea de la Podul Traian.

În total, în cele dou zile de competiție, vor fi organizate  15 probe speciale, la Lugoj, Timișoara și localități din județ, între care și la Surduc, în apropierea lacului. Ca și anul trecut, la etapa de la timișoara vor participa atât piloți români, dar și maghiari. ”Etapa a adunat la start 55 de piloți din România și sunt înscriși și nouă piloți din Ungaria, care au fost și anul trecut, le-a plăcut și au venit și în acest an.


Probele speciale sunt aproape aceleași de anul trecut, le cunosc toți piloții. Noutatea este superspeciala din Lugoj, o probă nouă. Sperăm să fie cât mai mulți spectatori. Ne-am fi dorit să mai găsim una sau două probe speciale, dar nu am avut noroc ”, a declarat fostul boxeur Mihai Leu, acum organizator de raliuri.

Proba specială de pe Podul Traian începe sâmbătă, de la ora 15.50. Organizatorii au optat pentru sâmbătă, nu vineri ca anul trecut, pentru ca închiderea circulației să afecteze mai puțini participanți la trafic și pentru a atrage mai mulți spectatori. Campionatul Național de Raliuri a revenit în orașul și județul nostru la insistențele lui Cornel Țiț, fost campion de raliuri în perioada anilor ’70. Organizatorii speră ca pe viitor, Timișoara și Aradul să găzduiască și o etapă de Campionat Mondial de Raliuri. ”Aradul este candidat pentru o etapă de Campionat European. Cred că Timișoara și Arad ar putea ține împreună o etapă de Campionat Mondial, dacă au reușit bulgarii, noi de ce să nu reușim”, a declarat Mihai Leu. Proba specială de pe Podul Traian începe sâmbătă, de la ora 15.50. Organizatorii au optat pentru sâmbătă, nu vineri ca anul trecut, pentru ca închiderea circulației să afecteze mai puțini participanți la trafic și pentru a atrage mai mulți spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.