”Urșii” de la Timba pot intra în vacanță dacă obţin victoria la...

”Urșii” de la Timba pot intra în vacanță dacă obţin victoria la Giurgiu

0
DISTRIBUIȚI
timba medias01_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Baschetbaliştii de la Timba joacă vineri ultimul meci din prima fază a play-out-ului pe terenul celor de la CSȘ Giurgiu. Dacă vor învinge, ”urșii” termină sezonul, deoarece acum scorul seriei e 2-2, iar dacă giurgiuvenii își vor apăra mai bine terenul, Timba se va duela în continuare cu Dinamo București pentru evitarea retrogradării.

CSȘ Giurgiu a câștigat primele două meciuri din serie de pe terenul lor, cu 81-58, respectiv 99-87. A urmat al treilea meci de la Timișoara, mai disputat, terminat 80-75 pentru Timba, pentru ca în al patrulea meci, galben-negrii să se dezlănțuie și să învingă cu 118-65.


Tehnicianul „urşilor” Bogdan Murărescu spune că într-o situație în care totul depinde de un singur meci se poate întâmpla orice. ”Suntem concentrați pentru că la Giurgiu va fi mult mai greu decât la noi. Sper să reușim să continuăm ceea ce am început aici, ar fi foarte frumos să încheiem sezonul la sfârșitul acestei săptămâni. Pot apărea surprize din partea ambelor echipe. Eu cred că în continuare avem mari șanse să câștigăm, dar jucăm în deplasare și asta poate fi un impediment. Într-o serie de play-off și play-out ajunge  și un lucru minor care să te pună în încurcătură. Cred că noi suntem echipa mai valoroasă, dar e un singur meci, sunt mulți factori”, a declarat Bogdan Murărescu.

Jucătorii sunt ceva mai optimiști, în special Jermont Horton. Cel mai bun marcator al echipei din tur spune că Timba este superioară celor de la Giurgiu. Horton consideră că indiferent dacă gazdele de vineri vor folosi o apărare om la om sau o apărare în zonă, ”urșii” le vor fi superiori. ”Ne-am pregătit foarte bine, vom juca la fel ca sâmbăta și duminica trecută și sperăm să câștigăm pentru a termina sezonul într-o notă pozitivă. Aș vrea să jucăm chiar mâine, pentru a termina sezonul. Am reușit să le scoatem din joc cei doi oameni de bază. Da, ar fi frumos să terminăm cât mai repede. Eu nu vreau să joc contra celor de la Dinamo, vreau să mă întorc în SUA. Dacă aleg apărare om la om, îi ucidem, dacă trec în zonă, îi ucidem. Nu ar fi prea bine pentru ei nici să ne blocheze pe mine și pe Denham Brown, pentru că nu au talie”, a declarat Jermont Horton. Meciul de vineri e programat să înceapă la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.