”Urșii” de la Timba smulg o victorie celor de la CSȘ Giurgiu

”Urșii” de la Timba smulg o victorie celor de la CSȘ Giurgiu

0
DISTRIBUIȚI

timba sibiu03_resize

Timba a câștigat cu 80-75 al treilea meci cu CSȘ Giurgiu din play-out și prelungesc cu această victorie lupta pentru evitarea retrogradării. Acum, scorul general e de 2-1 și mâine se joacă al patrulea meci, tot la Timișoara, de la ora 18. O nouă victorie a Timbei poate trimite duelul în decisivul de la Giurgiu.

”Urșii” au câștigat autoritar primul sfert, cu 32-16, iar oaspeții au fost nevoiți să alerge tot meciul pentru a recupera diferența.


Până la pauză, tabela indica 45-36, iar după al treilea sfert, bănățenii aveau un avans de 61-57. Ultimul sfert a fost foarte disputat, deoarece Timba nu a dorit să piardă așa ușor cu giurgiuvenii, care până acum îi învinseseră de patru ori în actuala ediție de campionat, iar oaspeții doreau să câștige pentru a intra în vacanță. Elevii lui Chriss Terel au acumulat cinci faulturi pe final, ceea ce le-a îngreunat misiunea, pe lângă faptul că au jucat tot meciul în cinci oameni, fără schimbări. Deși CSȘ Giurgiu a avut 8 puncte marcate consecutiv, până la final, Timba a folosit strategia corectă și a bifat victoria. Din nou, cei mai harnici ”urși” au fost Jermont Horton, 19 puncte, Denham Brown, 18 puncte și Jordan Glynn, cu un nou double-double de 12 puncte și 12 recuperări. De la Giiurgiu, principalii marcatori au fost Petty, azi cu ”doar” 23 de puncte, Ware, 19 puncte și Vlaicu, 15 puncte. Învinsa din duelul bănățeano-giurgiuvean va juca cu Dinamo, care a pierdut toate cele trei meciuri cu Energia Rovinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.