Uşa apartamentului unui judecător a fost incendiată UPDATE 3 Ce a decis...

Uşa apartamentului unui judecător a fost incendiată UPDATE 3 Ce a decis instanţa în cazul principalului suspect

2
DISTRIBUIȚI

incendiator

Uşa apartamentului unui judecător timişorean a fost incendiată azi noapte, magistratul ajungând cu arsuri la spital. În jurul orei 3,30, flăcările au cuprins uşa locuinţei judecătorului Sorin Gheorghişan de la Judecătoria Timişoara. Acesta a încercat să stingă focul care ameninţa să cuprindă toată casa.


A reuşit, dar s-a ales cu arsuri pe 15% din suprafaţa corpului, în special pe faţă şi mâini. A fost transportat şi internat de urgenţă la Casa Austria, medicii declarând că judecătorul este în afara oricărui pericol. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au început o anchetă şi în urma cercetărilor au şi un suspect – fostul soţ al prietenei magistratului. Suspectul este audiat la această oră de poliţişti care fac cercetări în dosar pentru distrugere prin incendiere. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Principalul suspect, Ţârvelea Cătălin, fostul soţ al unei procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, a recunoscut că este cel care a incendiat uşa apartamentului judecătorului, dar a susţinut că a fost din greşeală. Acesta a susţinut că a aprins bricheta după ce s-a vărsat combustibilul pe jos. Acesta urmează să fie prezentat, astăzi, cu propunere de arestare preventivă instanţei.

UPDATE 2 Cătălin Ţârvelea  a încercat să-şi ascundă faţa când a fost dus de poliţişti către Parchet, refuzând să facă orice fel de declaraţii jurnaliştilor.

UPDATE 3 Suspectul a fost arestat pe 30 de zile, fiind acuzat de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală pentru că rănile provocate judecătorului necesită 30 de zile de îngrijiri medicale.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.