Afirmația care i-a provocat o nouă criză de nervi primarului Robu

Afirmația care i-a provocat o nouă criză de nervi primarului Robu

0
DISTRIBUIȚI

robu enervat01_resize

Edilul șef al Timișoarei nu se remarcă prin caracter temperat, însă există afirmații care îi produc cea mai mare enervare. Una dintre ele a apărut din nou în discuție astăzi la conferința de presă a PNL, și anume că Nicolae Robu nu face decât să preia proiectele lui Gheorghe Ciuhandu. Primarul a spus enervat că „cei care mă acuză de aşa ceva dau dovadă de îngustime a minţii. Podul Michelangelo nu este un proiect al fostului primar, sunt documente care atestă că ideea aparţine lui Nicolae Robu, încă din anul 2005”.


Primarul Timişoarei a adăugat că „nu e important cine are ideea, ci cine e în stare să facă un lucru. Timişoara se putea degrada cu sertarele pline de proiecte semnate. România a stat foarte bine în ceea ce priveşte proiectele depuse şi pentru care s-a ajuns la semnarea contractelor, dar la absorbţie ne aflăm pe ultimul loc”.

Totuşi, edilul şef a recunoscut că i se pare normal să ducă la bun sfârşit proiectele bune iniţiate de administraţia Ciuhandu, „doar un descreierat poate să arunce proiectele bune ale predecesorilor. Eu duc mai departe proiectele semnate de Gheorghe Ciuhandu, spre exemplu, la Piaţa Iosefin au început lucrările în timpul administraţiei Ciuhandu, şi deşi acolo era un blocaj cumplit, am continuat proiectul, deşi puteam să nu o fac. Gheorghe Ciuhandu a semnat proiectele, dar în timpul mandatului meu au început să fie puse în practică, dar şi dacă ar fi început în timpul administraţiei Ciuhandu, tot le-aş fi continuat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.