Mascații au luat cu asalt locuințele a trei spărgători de locuințe UPDATE...

Mascații au luat cu asalt locuințele a trei spărgători de locuințe UPDATE 1 Cine a fost reţinut

2
DISTRIBUIȚI

mascati spate

Poliţiştii din cadrul grupului de lucru Furturi din Locuinţe, constituit la nivelul Poliţiei Municipiului Timişoara, împreună cu  sprijinul luptătorilor S.A.S., au descins, în această dimineață,  la domiciliile a trei suspecţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe. Mascații au pătruns în forță, spărgând ușile și reușind imobilizarea celor trei bărbați. Aceștia sunt suspectați că au dat zece spargeri pe raza întregului județ.Până acum A fost documentată activitatea infracţională în două fapte de furt, comise pe raza municipiului Timişoara, în cursul lunilor martie şi mai,  când cei trei suspecţi ar fi sustras televizoare, bijuterii şi bani, producând un prejudiciu persoanelor vătămate de aproximativ 9000 de euro. Modalitatea de operare era la fel cu cea folosită de cei patru care au fost prinși în flagrant duminică dimineața – forțarea geamului termopan la locuințele aflate la parter.


Până acum au fost descoperite în una dintre locații percheziționate 12 telefoane mobile, trei televizoare, un laptop și mai multe gablonțuri. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În urma percheziţiilor efectuate,  poliţiştii au ridicat 7 televizoare, 30 de telefoane mobile, un sistem home-cinema, un laptop, un sistem de navigaţie GPS, mai multe parfumuri, ceasuri, bijuterii şi electrocasnice, toate fiind susceptibile a fi provenite din infracţiuni. C. Ştefan, de 33 de ani, D. Sorin, de 29 de ani şi A.I., de 17 ani au fost reţinuţi pe 24 de ore.

2 COMENTARII

  1. Am observat că mulţi când îşi înlocuiesc geamurile cu termopane, renunţă la gratii, chiar dacă stau la parter în zone mai periferice. Termopanele încă mai au o aură de ceva ce nu trebuie întinat cu gratii sau alte asemenea. Păcat, pe lângă paguba prin furt, rămân şi cu paguba prin distrugere a geamului.

    Pe de altă parte mă surprind şi hoţii, încă mai fură electrocasnice, GPS-uri şi alte fleacuri care oricum sunt ieftine şi la magazin şi deci greu de valorificat. Da na, probabil şi amatori de chilipiluri sunt mulţi, iar hotii dacă erau destepţi în primul rând nu ar fi hoti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.