O conductă magistrală de gaz s-a fisurat. Mii de apartamente au rămas...

O conductă magistrală de gaz s-a fisurat. Mii de apartamente au rămas fără gaz

0
DISTRIBUIȚI

gaz

Mii de apartamente din patru cartiere din Piteşti au rămas fără gaz metan, astăzi, după de o conductă magistrală s-a fisurat, reprezentanţii ISU Argeş spunând că nu există pericol de explozie, însă strada unde a avut loc incidentul a fost închisă pentru a se putea interveni la repararea conductei, informează Mediafax.


Incidentul a fost anunţat de către un vânzător de ziare, care a observat că dintr-o groapă în care se adunase apă în urma ploii din cursul nopţii trecute ies bulbuci, iar în zonă mirosea a mercaptan.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, nu există pericol de explozie, dar accesul în zonă a fost blocat, strada respectivă, aflată în centrul oraşului, fiind închisă pentru a se putea interveni la reparaţia conductei, iar traficul a fost deviat. Ca urmare, în patru cartiere din Piteşti – Teilor, Dacia, Exerciţiu şi Banat – s-a sistat furnizarea de gaz metan, fiind afectate mii de apartamente. Este a doua oară când magistrala de gaz se fisurează, după ce în urmă cu un an au existat scăpări de gaze sub un bloc de locuinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.